Ilyen olcsón ilyen finomat régen ettél: közeledik a 13. Országos Étterem Hét

A gasztronómiát kedvelők számára az ősz újra izgalmas programmal érkezik: az Országos Étterem Hét ugyanis immár 13. alkalommal várja az érdeklődőket. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek.

Az őszi programban minden eddiginél több, megközelítőleg 140 magyarországi közép- és felső kategóriás étterem vesz részt, amelyekbe szeptember 18-tól lehet előzetesen asztalt foglalni, kizárólag ezen a honlapon.

Néhány érdekes és hasznos tudnivaló:

  • A 3 fogásos menük ára (3.300 Ft) már tartalmazza a szervízdíjat.
  • Néhány exkluzív és több gourmet étterem prémium menüsorokkal készül, ezek 4.900 Ft-os áron érhetőek el.
  • A résztvevő éttermek mindegyike igyekszik saját konyhájának legjavát bemutatni, a vendégeknek ínyenc és változatos ételeket felszolgálni.
  • A program keretében különböző ízvilágokat kóstolhatnak meg a vendégek, mint például az olasz, a francia, a dél-amerikai, az ázsiai vagy akár a grúz konyha jellegzetes fogásait.

 

A programban számos visszatérő étterem vesz részt, de bőven akadnak új vendéglátóhelyek is. Néhány résztvevő a teljesség igénye nélkül: 

Antré étterem, ARAZ étterem, Budapest Bisztró, Eiffel bisztró, Gundel étterem, KNRDY, La Perle Noire étterem, Macesz bisztró, Manna étterem, Mészár Steak, Pesti Disznó bisztró, Rickshaw étterem (Corinthia), SonkaArcok bárkonyha, Spoon hajó, Wasabi éttermek…stb.