A hozzáállás meghatározza a tehetséget – Izgalmas, ingyenes előadást ad a Budapest Film Academy

Talán azt hiszed, hogy nem vagy művész. Pedig az vagy. Mindenki az, vagy az lehet, de mindez azon múlik, hogy hogyan kezeled az életed… 

A BUDAPEST FILM ACADEMY (BFA) és az ELTE Filmtudomány tanszéke szeretettel meghív minden érdeklődőt Hódi Jenő „BETÖRNI A SHOW BUSINESS-BE“ című előadására.

Hódi Jenő, a Budapest Film Academy igazgatója, hollywoodi író-producer-rendező, olyan gyakorlati ismereteket tálal szórakoztató köntösben, amelyekkel garantáltan nem találkozik máshol a hallgatóközönség.

A konkrét filmes példákkal fűszerezett előadás alatt az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a filmkészítés egyedülálló világába és elmerülhetnek annak varázslatos hangulatában, de ami ennél sokkal fontosabb: megtanulhatják, hogyan és miként lehet betörni a kapukat, és elindulni abban a szakmában amiről sokak csak álmodnak.

Az előadás mottója:

Irányítsd az életed és alakítsd az álmaid valósággá, mert mindannyiunkban megvan a lehetőség, hogy beteljesítsük álmainkat.

A prezentáció a fent említetteken túl ízelítőt ad a BFA és az ELTE közös gyakorlati filmes képzéséről. Az előadás a filmgyártás gyakorlati megközelítését hangsúlyozza, amely egyben a Budapest Film Academy ars poeticája is.

A bemutatón való részvétel díjmentes, azonban kérünk mindenkit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel részvételi szándékukat jelezzék a következő e-mail címen: administration@budapestfilmacademy.com. Az előadóterem korlátozott befogadóképessége miatt csak azoknak a hallgatóknak tudunk helyet biztosítani, akik a fenti e-mail címen regisztráltak és megkapták írásos visszajelzésünket.

Az előadás ezúttal két nyelven is meghallgatható:

Magyar előadás időpontja Szeptember 4. (hétfő) 18:00

Angol előadás időpontja Szeptember 6. (szerda) 13:00

Helyszíne az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara (1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.).

A BUDAPEST FILM ACADEMY-ről és az ELTE-vel közös képzéseiről további információ ezen a linken található.