Az Astoriától Melbourne-ig – ezekre a cikkekre voltatok a legkíváncsibbak

Sokfelé jártunk ezen a héten is, úgyhogy megint sok klassz helyről írtuk. Nemcsak az Astoria környékét jártuk be, de a csajos beszélgetésekhez is megtaláltuk a legjobb beülős helyeket. Egyéb dolgot is történetek a héten, mutatjuk, mely 5 cikkre voltatok a legkíváncsibbak.

A legnagyobb fesztiválfellépőkkel jön a DreherFeszt

Lehet, hogy lassan már kifolyunk a nyárból, de azért még nem kell szomorkodni, vár még ránk egy-két jó fesztivál. Például a DreherFeszt, aminek a részletes programját itt olvashatod.

Találd ki, melyik a világ legélhetőbb városa

Sajnos Budapest még a dobogóra se került, sőt még a top 20-ba sincs benne. No de azért megírtuk, hogy a nagyszabású felmérés szerint melyik a világ legélhetőbb városa.

Rémálom a Rákóczi úton – Mi elbuktunk, te elég bátor vagy?

Jártatok már a Nightmare in Budapestnél? Ha nem, érdemes kipróbálnotok a horrorházat, ami 3 perc alatt ránk hozta a szívbajt. Megírtuk a tapasztalatainkat.

5 tökéletes hely, ha beülnétek valahova a csajokkal

Minden nő imád órák hosszáig beszélgetni a barátnőivel. Összegyűjtöttünk 5 helyet, mely tökéletes helyszínéül szolgálhat a barátnői csevegésekhez, legyen szó könnyed témákról vagy lelkizésről.

7 hely, amit ki kell próbálnod az Astorián

Ezen a héten az Astoriánál barangoltunk, hogy kiderítsük, melyek a legjobb helyek a környéken. Hetes listánkat itt olvashatod.