Pinkről szólt a hét – Ezekre a cikkekre voltatok a legkíváncsibbak

Elindult a Sziget, és nem is akárhogyan. Pink hatalmas bulit csapott a fesztivál -1 napján. Mi ott voltunk, írtunk is róla, meg arról is, ami az énekesnővel egy nappal a budapesti fellépése után történt. Ismét összegyűjtöttük a hét 5 legolvasottabb cikkét, mutatjuk is őket.

Megnyílt a Városliget legújabb gyöngyszeme, a Zöld Küllő

Javában tart a Városliget felújítása. A régi múzeumok átalakítása és felújítása mellett szerencsére a környék gasztronómiai megújulásáról is beszámolhattunk. Például a csodás Zöld Küllőről.

Ellepik Budapestet a szexi extrémsportolók

Az augusztus 20-i hétvégén rendezik meg Budapesten a FISE-t, a világ legrangosabb extrémsport-versenyét. Ha a biciklik és gördeszkák nem nyűgöznek le, ellenben az izmos férfiak már annál inkább, íme 5 ok, hogy miért less ki a versenyre.

Strandolj felhőtlenül a Beachegg-gel

A strandolásban csak azt nem szeretjük, hogy felügyelet nélkül kell hagyni az értéktárgyainkat, ha csobbanni akarunk a vízben. Szerencsére egy magyar találmány erre is megoldást kínál, ez a Beachegg, amiről bővebben itt olvashatsz.

Pink már megérkezett a Szigetre

Az énekesnő már szerda délelőtt ott volt a Hajógyári-szigeten, hogy felmérje a terepet és egy gyors próbát tartson. Az utóbbiról sajnos nem készült felvétel, de arról igen, ahogy behajt a kocsival a fesztivál területére.

Erről a Pink-élményről még azok is lemaradtak, akik ott voltak a tegnapi koncertjén

Hiába csinált fergeteges bulit szerdán Pink a Szigeten, egy kicsit azért haragudtunk rá, amiért a vadonatúj kislemezét pont egy nappal az itteni fellépése után hozta nyilvánosságra. Eléggé slágergyanús a szám, hallgassátok csak meg!