Woody Allen és Selena Gomez? Ennél érdekesebb filmes párosról még nem hallottunk

Miután Selena Gomez megostromolta és bevette az összes slágerlistát, és az Instagram első számú sztárja lett, úgy döntött, visszatér a filmezéshez.  Woody Allen új, egyelőre cím nélküli filmjében játszik majd Selena Gomez, Elle Fanning és Timothée Chalamet oldalán. 

Ez lesz a harmadik játékfilm, amit a veterán filmes az Amazon stúdió számára készít, az első a Café Society volt, a második az ősszel debütáló Wonder Wheel lesz, amely az ötvenes években játszódik Coney Islanden: egy őr meséli el egy körhintás és a felesége történetét.
Az Amazonnak készítette első tévés projektjét, a Crisis in Six Scenest is a 82 éves rendező, a sorozat tavaly indult. Allen filmjeit mindig titkolózás övezi, úgyhogy egyelőre azt sem tudni, milyen szerepekre szerződtették a három fiatal sztárt.

A 25 éves hajdani Disney-sztár és sorozatszínész, Selena Gomez a Spring Breakers – Csajok szabadon című filmből lehet ismerős a moziba járóknak, a 19 éves Elle Fanning a Neon démonból és a Csábításból.
A 22 éves Timothée Chalamet gyerekszínészként lett ismert a Csillagok között című sci-fiben, idén pedig az Oscarra is esélyesnek tartott Call Me by Your Name-ben játszik főszerepet.
Allen sok évtizedes karrierje során négy Oscar-díjat nyert, leghíresebb alkotásai az Annie Hall, a Blue Jasmine, a Manhattan és az Éjszaka Párizsban.

MTI