Robbie Williams miatt nem rúghat labdába a Fradi

Vagyis rúghat, csak éppen korábban, mint ahogy szerették volna. Az augusztus 23-án Budapesten koncertező világsztár miatt át kellett variálni a Groupama Aréna menetrendjét, ami még a Fradi meccseit sem kíméli. A fiúknak az eredeti beosztástól eltérően, kicsivel korábban kell labdába rúgniuk.

Robbie Williams három éve még a Szigeten, most pedig Groupama Arénában lép fel, augusztus 23-án a The Heavy Entertainment Show turnéjával. Mivel Robbie nagy sztár és látványos show-ra készül, az Arénában már 18-án elkezdik a színpadépítést, így a Ferencváros – Haladás meccset nem tudják a 18-i hétvégén megtartani – a fiúknak 17-én, csütörtökön kell a pályára állniuk, írja a Blikk.

Nemcsak a színpad két oldalán lesznek óriáskivetítők, hanem mögötte is. Tulajdonképpen a színpad teljes háttere egy nagy kivetítő lesz. Főleg ezért kezdik öt nappal korábban az építést

– informálta a Blikket Márkus Éva, a szervező Live Nation szóvivője.

Robbie tényleg nem aprózza el a koncertezést: 52 kamionnal és 9 busszal érkezik, 200 fős stábja mellé még 250 itteni segítőt kért, valamint 3 darut és 14 targoncát, egy kosaras emelőt és két platós autót.