Szabadítsd fel önmagad a Szputnyikkal

Kedvenc belvárosi ruhaüzletünk tálcán tárja elénk a határtalan szabadság és önkifejezés lehetőségét legújabb kollekciójukban. Az új és vintage kincseket is áruló Szputnyik arra ösztönöz, hogy merjünk önmagunk lenni és szeressük saját magunkat és másokat egyaránt.

A Szputnyik egy olyan divatkoncepció, amely régi és új, illetve romantikus vintage és provokatív modern stílusok egyvelegéből jött létre. Üzleteik kivételes színfoltjai a magyar divatszférának, ahol mindenki megtalálja a karakteréhez és stílusához leginkább passzoló ruhadarbokat.

A Szputnyik arra inspirál, hogy teremtsük meg egyéni stílusunkat modern ruhadarabok és válogatott vintage kincsek összeválogatásával. Ettől igazán izgalmas a divat és a stílus!

Négy népszerű magyar előadó csatlakozott legújabb kampányukhoz, ezáltal támogatva a fenntartható vintage divatot és az új design korlátoltságát. Képeik azt a fajta szabadságot, magabiztosságot és egyediséget tükrözik, amelyet a Szputnyik vásárlói is megtapasztalhatnak a termékeket viselve.

Széles kínálatuknak hála, a Szputnyikban megtalálhatók a világ legnépszerűbb divatmárkái, mint például a Fjallraven, a Herschel, a TOMS, a PAEZ vagy a SANUK.

Legyen minden nap a te napod! Élj úgy, mintha a fesztivál szezon egész évben tartana! Vedd át a bohém életérzést és felejtkezz meg a külvilágról! Látogass el az egyik Szputnyik üzletbe vagy csekkold le online kínálatukat, és válassz valami egyedit az agyongyártott helyett.

Itt az ideje, hogy örökké tartó kalandra induljanak a budapesti időutazók és kincsvadászok!