Strandolj felhőtlenül a Beachegg-gel

Míg eddig csak olyan fáradságos és kényelmetlen megoldásokkal élvezhettük a strandolást, mint az öltözőszekrények használata, vagy értékeink törülköző alá rejtése, hogy személyes tárgyainkat megóvjuk a gyanús elemektől, mostantól nem kell aggódnunk amiatt, hogy vagyontárgyaink esetleg rossz kezekbe kerülnek, míg mi a hűsítő víz habjaiban merülünk el.

A Beachegg Halmi Gergő találmánya, ötletes és kényelmes megoldást kínál értékeink megőrzésére. Működése rendkívül egyszerű: mielőtt kibérelnél egy Beachegg-et, a biztonsági őr fotót készít rólad, hogy ez által biztosan azonosíthatóvá váljon a leadott értékek tulajdonosa. Amint elhelyezted benne tárgyaidat és élesítetted a tojást, nyugodtan élvezheted a strandolást. Ha bárki megpróbálja elmozdítani, a beépített mozgásérzékelő jelzést küld a biztonságiak eszközére és a tojás elkezd sípolni. A GPS-koordináták segítségével hamar felkutatható a tojás pontos helye, és a korábban készített fotó segítségével beazonosító, hogy a tojást elmozdító személy annak valós tulajdonosa-e. Ha a fénykép nem egyezik, udvariasan felszólítják az illetőt, ne nyúljon  más tulajdonához.

Ha legközelebb strandolni mész, keresd te is Beachegg-állomásokat, hogy valóban gondtalanul élvezhesd a nyári kikapcsolódást!

További infó ITT.