Megtaláltuk a Netflix legjobb sorozatát

Július végén dobta piacra a Netflix az Ozark nevű sorozatát, mely első blikkre talán kicsit unalmasnak és szokványosnak tűnik, ha belepillantasz 1-2 részbe, rájössz, hogy életed egyik legizgalmasabb és talán legsokkolóbb sorozatát nézed.

Az Ozark főszereplője Marty (Jason Bateman), aki egy átlagos pénzügyi tanácsadó hétköznapjait élte egészen addig a napig, amíg úgy nem gondolta, hogy szemtelen mennyiségű pénzért érdemes kockáztatnia egy picit. Kár volt így tenni, mivel ráfázott: ujjat húzott egy mexikói drogkartellel, akik először Marty üzlettársával számoltak le(értsd, kegyetlenül meggyilkolták), Marty pedig tudja, hogy ő következik.

Ezért a férfi fogja minden cókmókját, 15 éves lányát, 13 éves fiát és feleségét és az erdő mélyébe, Ozarkr hegységhez költöznek. Bár a családot először megpróbálja azzal hitegetni az apuka, hogy csupán csak nyugodtabb életre vágyott, lassan kiderül a turpisság, és nemcsak a rendőrség, de a rossz fiúk is rájuk találnak.

A sorozat eléggé brutális, minden részben túladagolják a feszültséget és a stresszt, de szerencsére nem klisékben gondolkodik, így a szereplőket sem egyszerűen csak jónak vagy rossznak ábrázolja, ennél sokkal árnyaltabb karaktereket mutat be a Netflix sorozata, amibe érdemes neked is belelesned.