Mi velük helyettesítenénk Rita Orát és a Clean Banditet a Szigeten

Tucatnyi százas papírzsepit elsírtunk, amikor kiderült, hogy az idei Sziget Fesztivál két nagyágyúja, Rita Ora és a Clean Bandit is egyéb elfoglaltságaikra hivatkozva lemondták budapesti fellépésüket. Ennél is nagyobb probléma, hogy az énekesnő és a brit banda egymás után lépett volna fel a nagyszínpadon, augusztus 12-én, szombaton. Esélylatolgatás helyett, mi inkább egy wishlistet készítettünk azokról a sztárokról, akiknek nagyon örülnénk, ha helyettesítenék a két kiesett előadót.

Lady Gaga

Kezdjük egy igazán haaaatalmaaas kívánsággal a wishlistünket. Annyi ráció van Gaga követelésében, hogy az énekesnő holnap indul el Joanne nevű turnéjára. Mielőtt még lázba jönnél, hogyha a Szigeten nem is, de a turnéja alkalmával Gaga majd fellép Budapesten, ki kell ábrándítanunk. Nemcsak, hogy nálunk nem lép fel, de még a közeli Bécsben vagy Pozsonyban sem.

Lana Del Rey

Tárt karokkal fogadnánk kedvenc melankolikus énekesnőnket, Lana Del Reyt is, aki még sosem lépett fel Magyarországon, úgyhogy időszerű lenne, hogy pótolja ezt a hiányosságát. Nemrég megjelent albumával is hozza a rá jellemző kissé depressziós, ámde annál fülbemászóbb dallamokat, melyek közül mi a Lust for Life-ot szeretjük a legjobban.

The Weeknd

Azért egy laza, chillezős The Weeknd-koncertnek is nagyon tudnánk örülni a Szigeten. Főleg, hogy az énekes szép lassan elkezdte feszegeti a határait, kilépett a komfortzónájából és tőle kicsit szokatlan hangzásvilágban is kipróbálta magát az utóbbi időben.  Erre jó példa a fenti, Lanával készített dal is, de azért ha Weekndről van szó, nekünk mindig a The Hills marad a number 1 szám.

Maroon 5

Már három éve, hogy 2014-ben megjelent a srácok utolsó stúdióalbuma, a V. Vagyis éppen itt az ideje, hogy végre elkezdjenek dolgozni a Maroon 5-os fiúk, és új lemezzel rukkoljanak elő. A munkára való ráhangolódásként kezdhetnék egy jó kis szigetes fellépéssel. Mi nagyon támogatnánk.

Ed Sheeran

Ed Sheeran éppen Amerikában turnézik, de ki tudja, talán a Sziget kedvéért szívesen elruccanna Magyarországra. Ha idén nem is, jövőre azért eléggé sanszos, hogy a magyar közönségét is megtiszteli, mivel augusztus elején Bécsben fogja szórakoztatni a rajongóit, pár nappal később pedig már Varsóban lesz. És mi lesz a két koncert között? Na mi? Hát igen, a Sziget.