Egy hely, ahol az étkezés valódi élménnyé válik: Hilda

Az étel életforma. Nem mindegy, mit, mennyit, kivel, és főként nem mindegy, hol és hogyan eszünk. Ahogyan az életben, úgy az ételben is az egyensúly és a harmónia adja meg a fogás sava-borsát. Ha egy kellemes, hangulatos helyen, kedves emberektől finom ételt kapunk, akkor az evés élménnyé, az étel táplálékká válik. Jó példa erre a Hilda.

A HILDA egyik missziója, hogy minél több embernek mutassa meg, milyen az, amikor a csirke nem táplálék, hanem étel. Az Alemitta farm szabad tartású csirkéit egyedülálló francia rotisserienk-ön grillezik, nyílt lángon – tökéletesre.

A HILDA konyhájának egyik legfontosabb felszerelési tárgya egy egyedi, nyílt lángos „rotisserie”, vagyis grillező. Ez a különleges, francia gyártmányú gép az egyetlen jelenleg Magyarországon, a következő ilyenért valószínűleg egészen Franciaországig kellene utaznunk.

Érdemes a napod a Hildában kezdened, ugyanis remek reggeli menüvel várnak. Rántottáik különleges tojásból készülnek a YouTyúk jóvoltából, kávéjuk tükrözi az élégance á la française iránti elkötelezettségüket.
Ebédre a rotisserieből kikerülő kincsek – csirke és pecsenyekacsa -, illetve az ehhez illő levesek, szendvicsek és wrapek közül lehet válogatni finom mártogatókkal, könnyű salátákkal.