Itt a helyed, ha megkóstolnád a város legjobb lecsóját!

Ha azt hiszed, a te anyukád készíti a legjobb gulyáslevest vagy töltött káposztát, csak azért lehet, mert még nem jártál a Lecsóban. A barátságos étteremben ugyanis a magyar gasztronómia jellegzetes fogásait kóstolhatod meg. Figyelem, a hely már egyszeri étkezés után függőséget okoz!

A 2008-ban, családi vállalkozásként induló Lecsó ebéddel és vacsorával is várja vendégeik. A budapestiek mellett között szép számmal akadnak turisták is az itt étkezők között, akik meg akarják kóstolni a magyar gasztronómia legjabát.

Napközben önkiszolgáló gyorsétteremként működik a Lecsó, hogy a rövid  ebédszünetünkben is legyen időnk beszerezni és megenni az ebédünket. Minden nap 3 féle levessel, 3 pörköltfélével, többféle frissensült hússal, hallal, tésztaételekkel, és természetesen lecsóval várnak.

Este 7 órától már étlapról rendelhetnek a vendégek, több mint 100 étel közül. A hosszú menüsorból rájöhetünk, hogy a Lecsóban az összes hagyományos magyar ételt végigkóstolhatjuk, a gulyáslevestől, halászlétől át egészen a töltött paprikáig vagy marhapörköltig. A Lecsó az adagokat sem sajnálna: itt bőven kerül a tányérodra a finom falatokért, ráadásul mindezt jutányos áron kapod, kellemes környezetben, udvarias felszolgálással.

Egy tökéletes itteni étkezés után megértjük, miért is érdemelte ki a Lecsó a TripAdvirostól a „Kiválósági Bizonyítványt” (Certificate of Excellence): innen csak elégedetten, tele gyomorral lehet távozni.

Információk:

Cím: Szent István körút 10.

Nyitva tartás:hétfőtől csütörtökig 11-24, péntek, szombat: 11-02, vasárnap: 11-24

Facebook

Honlap