Megtaláltuk a belváros legjobb új buliját

Múlt pénteken először bulizhattunk az Agorán, egy hangulatos, ipari jellegű környezetű partin. Egy alkalom is elég volt ahhoz, hogy meggyőzzön minket: még sokszor akarjuk itt köszönteni a szombat hajnalokat. Aki eddig még nem ismerte a Food Truck Udvar nevű helyet az Üllői út 51. szám alatt, annak most jó hírünk van: rengeteg képpel és egy új elektronikus zenei estén keresztül most bemutatjuk.

Az udvarnak van valami különleges hangulata, ami kellemes underground érzést kölcsönzött az itt eltöltött estéknek. A Food Truck Udvar bulija Agora néven mutatkozott be a nagyközönségnek, ahol Peter Bernath, Viktro Udvari, Nupar, Robert Dobak, Jozsa / Rosco és Dean Scale álltak a pult mögött, hogy a hamburgerek, pulledporkok, wrapok illata által belengett térbe beletódítsák a  basszusok hangját, melyek olykor ütemesen, olykor kényelmes tempóban érkeztek meg a hallójáratainkba.

Az udvarra hosszú folyosón keresztül érkezünk meg, mely már önmagában jó feelinget kölcsönöz a grafitis falaival, majd beérkezünk egy hatalmas térbe, ahol fura asztalok, kényelmes puffok, egy csodás streetfoodokat készítő konténer, egy oldschool busz, óriás figurák,  indusztriális belső tér és sok minden más található. Közben már javában ilyen zenék zötyögtek kifelé a hangfalakon:

Csak néhányan lézengtek a helyen 10 óra körül, de a hangulatra így sem volt kifogásunk, egymást érték a legjobb zenék és a finom illatok, hangos baráti nevetések. Aki ott volt, az jól érezte magát már az elején is és azt még nem is tudjuk, hogy mi volt a kezdéskor, ami már 18 órakor megtörtént, de az biztos, hogy szépen, egyre mélyebbre süllyedhettünk a zenékkel.

Valamikor 23 óra körül a fellépők már nem bírták tovább várni a tömeg megérkezését és emeltek egyet az est hangulatán, amit a táncoló emberek örömmel fogadott.

Éjfél körül szerencsére már egyre többen érkeztek, a nagy udvarból leválasztott tánctér ekkor már vidám táncolókkal volt tele, bár ilyen zenékre nem is nagyon lehet ülve maradni:

Ahogy felmértük a terepet, nagyjából 3-400 ember is kényelmesen elférhet egy ilyen éjszaka alkalmával ezen a tágas udvaron, melynek terasza, belső része szinte várja, hogy hatalmasat bulizzanak rajta. Az Agora buli remélhetőleg hamarosan folytatódik, ugyanis kell, hogy folytatódjon, mert, ami elsőre ilyen jó, abból még többet szeretnénk kapni!

A sorozat első Facebook-eseményénél biztos megtaláljuk majd a következőt, addig pedig legyen itt egy szép nagy csokor kép erről a gyárfeelingű udvarról!