Captain Morgan mutatja az utat: Élj úgy, mint a kapitány!

Élj úgy, mint a kapitány, és legyél Te a fesztiválok legőrültebb bulizója.  Keresd a Captain Morgan Party Arénát a Campus és SZIN fesztiválokon, merülj el a jókedvben, koccints a kedvenc rumoddal és maxold ki a nyarat az utolsó percéig!

A nyár a mi időszakunk, amikor kicsit mindent könnyedebben vehetünk, elfelejtkezhetünk a kötelességekről és szabályokról, és fesztiválról fesztiválra járva élvezhetjük a nap meleg sugarait, a dübörgő zenét és a Captain Morgan semmivel össze nem téveszthető, különleges, finom ízét.

A jamaicai rum nemcsak önmagában, de kólával és gyömbérrel, sőt remek fesztiváli ital, ami segít még jobban ráhangolódni a partizásra a barátaiddal. Morgan kapitány ezúttal sem hagy cserben, ha fel akarod tekerni a bulizás hőfokát.

A debreceni Campus Fesztiválon (július 19-22.), a székesfehérvári Fezen Fesztiválon (augusztus 2-5. ) és a szegedi  SZIN Fesztiválon (augusztus 23-26.) is ott lesz a rettenthetetlen party-kapitány, hogy teljes erőddel beledobhasd magad a bulizásba.

A fenti fesztiválokon keresd a Captain Morgan Party Arénát, ahol nemcsak a rum fog folyni, de programok és játékok is ömleni fognak a bulizókra. Fotózkodj Morgan kapitánnyal, tedd próbára ügyességed a vízi céllövöldében, vadássz kincsekre a kapitány kincsesládájából, és persze hagyd, hogy a Captain hű és dekoratív segítői, a Morganettek lehűtsenek az italukkal.

Töltsd tele a nyaradat élményekkel és Captain Morgannel, élvezd ki a nyár minden percét és az italod minden cseppjét. Tedd felejthetetlenné ezt a nyarat is és hódítsd meg a party fedélzetét a barátaiddal. Most megmutathatod, hogy milyen egy igazi kapitány!