A legjobb nyári randihelyszínek a fővárosban

Budapest annyi programot kínál, hogy sokszor nehéz megtalálni azt, amelyik a leginkább érdekel. Ez alkalommal öt olyan programot gyűjtöttünk össze, amely szuper alternatívaként szolgálhat egy hangulatos nyári randevúra.

Pár méterrel a föld fölött

Egy tökéletes randi Budapesten a következőképpen alakul: kezdődik egy sétával a Normafa környékén, aminek kihagyhatatlan része a rétesevés, onnan érdemes elsétálni és felmászni az Erzsébet kilátóba, majd a hegy lábánál  felpattanni a libegőre és élvezni a húszperces nyugalmat. További infó ITT.

Vacsorázzatok a Spoon hajón a Dunán

A gyertyafényes vacsora nem tartozik a legkreatívabb randiötletek közé, azonban, ha jól választjátok meg a helyszínt, emlékezetes estét tölthettek el kettesben. A mi biztos tippünk a Spoon Restaurant! Finom vacsora egy hajón, kilátással a Budai Várra – na, meggyőztünk? További infó ITT.

Két keréken a városban

Igazán különleges privát túrákat kínál a Yellow Segway, melyek során szerelmeddel kettesben két keréken fedezhetitek fel a várost. A mi kedvencünk a Budai Vár macskaköves utcácskáit bebarangoló egyórás túra, illetve az Opera – Andrássy út – Bazilika – Szabadság tér – Parlament – Margitsziget útvonal, melynek végén romantikus fás ösvényeken kalandozhattok. További infó ITT.

Reggelizzetek a Mazel Tovban

Az Akácfa utca 47. szám alatt hangulatos városi rejtekhely bújik meg. A zöld környezetben nem csak vacsoraként lehet elfogyasztani a jobbnál-jobb közel-keleti fogásokat, hanem május óta izraeli reggeli klasszikusokat is meg lehet kóstolni a reggeli órákban hétvégenként. Azt pedig írnom sem kell, hogy márpedig egy jó nap tartalmas reggelivel indul, ugye?! További infó ITT.

Vesszetek el a láthatatlan kiállításon

Csak szerintem van abban valami izgalmas, hogy vaksötétben próbáltok boldogulni kettecskén, bízva a másik három érzékszervetekben? Némi segítség ugyan érkezik a látássérült idegenvezetőtől, de a kaland garantált. További infó ITT.