Daniel Craig újra James Bond bőrébe bújik

Csak jövőre fogják elkezdeni az újabb James-Bond film forgatását, máris rengeteg pletyka kapott szárnyra róla. Daniel Craig legutoljára 2015-ben, a Spectre-ben alakította a 007-est. A film forgatása után még biztosan állította, hogy soha többé nem fogja a titkos ügynök szerepét elvállalni, úgy tűnik, most mégis csak meggondolta magát.

Pedig Tom Hiddlestontól Idris Elbán keresztül egészen Tom Hardyig rengeteg színész neve felmerült már a találgatások során, hogy vajon ki fog  007-es bőrébe bújni. A Mirror nevű angol bulvárlap értesülései szerint az új Bond-film kétszeresen is nagy visszatérés lesz: egyrészt mégis Daniel Craig fogja alakítani a főszereplő Bondot, immáron ötödjére, a Spectre (2015) a Skyfall (2012), a Quantum csendje (2008), és a Casion Royale (2006) után.

Másrészt valószínűleg Adele is részt fog vállalni a filmben, természetesen nem színészként, hanem a mozi betétdalának énekesnőjeként, ahogy azt 2012-ben is tette a Skyfall esetében. Nem csoda, ha Adele ismét elvállalná a felkérést, ugyanis a Skyfal dalával nemcsak a legjobb filmzenének járó Grammyt, de a Golden Globe díjat is elnyerte.

Sőt, a Spectre és a Skyfall szövegírója, John Logan is elvállalta, hogy újra a 007-es útját egyengesse.

Megértjük, ha a producerek ismét meg akarják nyerni maguknak Adele-t és Craiget is, hiszen a 2012-es Skyfall minden idők legsikeresebb James Bond-filmje lett: 885 millió font bevételt könyvelhetett el.