Huszonkettedik alkalommal rendezik meg a Krisna-völgyi búcsút

Július 21. és 23. között rendezik meg a csodálatos Krisna-völgyi búcsút. A kétszáznyolcvan hektáron fekvő terület – mely egyben kulturális központ és biofarm is – igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára.

A völgy területén jelenleg közel százötven Krisna-tudatú hívő él, akik ökogazdálkodással, védikus – az ősi indiai szentírásokon, a Védákon alapuló – életmóddal és számtalan hasznos és érdekes dologgal foglalkoznak önfenntartásra törekedve. Az idelátogató vendégeket körbevezetik a templomépület területén, ahol kulturális programokon vehetnek részt a páratlan szépségű indiai szentélyben, valamint a különleges csemegéket kínáló éttermet és a keleti ajándékboltot is meglátogathatják. A völgy legnagyobb eseménye az idén huszonkettedik alkalommal megrendezésre kerülő Krisna-völgyi búcsú.

Ízelítő a programkínálatból:

Vásársor: kézműves termékek, házi készítésű, gyógynövény alapú kencék, ruhák, ékszerek   Krisna-völgyi termékek kavalkádja

Mezőgazdaság: ökrös gépbemutató, kertészetben és a tehenészetben induló szakvezetés segítségével beleshetünk a biogazdálkodás függönye mögé. Öko portán szakemberekkel is beszélgethetnek az érdeklődők.

Gasztronómia: magyaros, olaszos és indiai ízek, látványkonyha, szabadtéri főzés, tandori sütés, frissen készített búzafűlé, fagyi. Vegán, glutén és laktózmentes termékek is kaphatók!

Színpadi programok: tradicionális indiai zene- és táncbemutató, védikus esküvő, jóga és egyéb érdekes programok

Szentély: negyedóránként indul idegenvezetés az impozáns szentélyben

Iskola: gyermekfoglalkozásokkal, pantomim és bűvész mutatványokkal várja vendégeit.

Aktív kikapcsolódás: gyerekprogramok, boci simogató, íjászat stb.

Bölcsesség szigetén: bárki felteheti kérdéseit, előadásokat hallgathatnak a csodálatos távol keleti védikus írásokról.

 További infóért kattints ide vagy ide