Elkezdődött a a VéNégy Fesztivál

Megnyitott, és mától öt napig várja a közönséget Vácon a hazai fesztiválpaletta új színfoltja, az egyszerre zenés és színházas, laza, fröccsözős, ottalvós, bulizós, vízpartos, naplementés, új helyszínt felfedezős VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó.

Emberléptékű is, de a programkínálata igazán pompás, közel van Budapesthez, de elég távol ahhoz, hogy azt érezzük, kimozdultunk. Zene is van, színház is van, DJ-k szettjeire táncolhatunk, vízparton ejtőzhetünk – ráadásul a szervezők ajándékkal is kedveskednek, a július 5. és 9. között megrendezésre kerülő váci VéNégy Fesztivál nézőinek. Elmeséljük, mi a csábító ajánlat.

„Felvisszük Vácra a Római-partot, és a legjobb zenekarokat”

– ez a jelmondata a kellemes, vízparti, mindemellett a hazai zenei paletta legjavát és izgalmas színházi programokat kínáló különleges fesztiválnak.

A külföldi színházi fellépők és a DJ-k mellett olyan közkedvelt hazai produkciókat láthatunk ebben a négy napban, mint a TÁP Színház vagy a Nylon Group, a két zenei színpad kínálata pedig kifejezetten színes és pazar; a legnagyobb fesztiválok felhozatalával vetekszik, azok dömpingje nélkül. Olyan népszerű hazai együttesek jönnek a VéNégy Fesztiválra, mint a Punnany Massif, az Európa Kiadó, a Belga, a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a RedRed, a Ricsárdgír, a Supernem, a Jónás Vera Experiment, a 30Y és a Hiperkarma.

Íme néhány közérdekű és hasznos információ:

Szállás:

Kemping: A fesztivál területén egy kellemes, árnyékos és nyugodt övezetben alakítottuk ki a kempinget vendégeink részére.

Kempingjegy: 4000 Ft, melyhez ingyenes strandbelépő jár és teljes egészében lefogyasztható.

A kempinget július 6-án 12 órától lehet elfoglalni, elhagyni pedig legkésőbb július 10-én 12 óráig szükséges.


Utazás

Fesztivál busz: Minden nap hajnali fél 2-kor fesztivál busz indul a bejárattól a Nyugati pályaudvarra, gödi és dunakeszi megállóhelyekkel.Jegy ára: 1000 Ft, melyet a Duna-parton, a bejáratnál lévő kegypénztárban lehet megvásárolni

További infókért kattints ide.