5 zene, amit a június hozott a hűsítőink mellé

Limonádé, jeges kávé, csobbanás, szabadtéri bulik és rengeteg új zene. Nekünk (részben) erről szólt a június. Reméljük, nektek is sikerült kimaxolni a hónapot. Mi legjobban júniusban a friss zenei termésének örültünk, amiből most  mutatunk is öt remek dalt. 

A tikkasztó a melegben esténként ki akarunk szabadulni a levegőre, ha egyáltalán ilyenkorra képes a hőmérséklet elviselhetőre visszahűlni. Miközben mi a hangulatos, fényfüzéres teraszokon lazítunk, a producerek olyankor is a stúdióban készítik nekünk a legjobb zenei aláfestéseket.

Most is rengeteg, eszméletlen mennyiségű új zene jelent meg, szinte kár is lenne számokkal dobálódzni, így inkább azt tettük e helyett, hogy kihúztunk a júniusban megjelent zenék halmazából ötöt, különböző stílusokból, hazai és külföldi előadók munkáiból egyaránt válogatva, melyeket érdemes meghallgatnotok és megismernetek, ha eddig még nem tettétek volna meg.

A robotarcok új diszkója

Kezdjük talán a hónap legkúlabb zenéjével, amit a Daft Punk producerelt az ausztrál Parcels együttesnek. A négytagú zenekar és a Daft Punk párosa az Overnight című dalt hozta össze, ami vidám, fényekkel teli, lendületes, szinte a leghűsítőbb limonádé lesz a nyár folyamán!

Basszusban gazdag house

A Beatport Breaks TOP lista csúcsáról húztuk le Torro Torro és Smalltown DJs legújabb zenéjét, a House Shake című dalt. Halványan tört ütemek, mély hangok, a közepén kitörő irammal, őt sem nagyon fogjuk elkerülni nyáron!

https://www.youtube.com/watch?v=Krt9MWSWCwQ

Egy kis hazai, vidám tánczene

Hazánk mainstream vonalát képviselve készült el IMMI V legújabb zenéje, a Bright Side, ami nem csak attól különleges, hogy egy örömteli, ragyogó napsütéses nyári zene, hanem attól is, hogy a hozzá készült videoklip fővárosunk csodás helyszíneit mutatja be egy lány délutáni sétáját követve.

Őrületese house nélkül sem maradhatunk

Bizony, nem maradhatunk house-ok nélkül. A jelenleg a Beatport TOP 10 lista élén álló Route 94 trackjei közül végül nem a listavezetőt, hanem a Dark Keyless dinamikus dallamait választottuk, amit nehéz ülve végig hallgatni.

Végül némi szigorúbb ütem határon belülről

A napokban jelent meg hazánk egyik legismertebb techno producerének legújabb két trackes EP-je. SanFranciscoBeat a szintén magyar illetőségű Intervamp kiadóhoz készítette el a Season One és Comentary dalokat, melyeket így harangozott be közösségi oldalán: „Két új fegyverem a fesztiválokra!”. Meghisszük azt, hallgassuk is meg az első előzetesét!