Véget ért a nyárindító Kerekdomb Fesztivál

Vasárnap ért véget a nyárindító Kerekdomb Fesztivál, amelyet a tokaji hegyvidék festői településén, Tállyán rendeztek meg. A fesztivál legsikeresebb programjai között a péntek esti Szabó Balázs Bandája koncert, Palya Bea, Fábián Juli és a Zoohacker, valamint a Jónás Vera Experiment szombati koncertjei voltak.

Teltházas előadással játszották a Nyáry Krisztián Így szerettek ők című kötetéből készült darabot Gryllus Dorka, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter és Simon Kornél szereplésével, és szintén hatalmas sikert aratott a Nézőművészeti Főiskola című darab Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Katona László előadásában, valamint a Nemzeti Színház Psyché-darabja.

Ilyen volt a Kerekdomb Fesztivál – videóbeszámoló 2017. 06. 16…

Éld át velünk újra a nyárindító Kerekdomb Fesztivál legszebb pillanatait!Ha ezúttal nem tudtál eljönni, szeptember 8-10. között ismét megrendezzük a fesztivál!

Posted by Kerekdomb Fesztivál on Montag, 19. Juni 2017

Ősszel is lesz Kerekdomb Fesztivál!

Szeptember 8-10. között újra várnak Tállyán; akkor többek között a 30Y, a Bohemian Betyars, a Honeybeast, a Zuboly, az Irie Maffia, a Mary Popkids, Herczku Ági és a Banda, A Kutya vacsorája, a Szeder, az Eszter-lánc mesezenekar, Szirtes Edina Mókus, Czutor Zoltán és a Czutorborsók, a Musica Florens, Pribojszki Mátyás, Szász Ferenc és a Random Trip zenészei is gondoskodnak majd a jó hangulatról. Fellép az RS9 Színház, valamint a József Attila Kör, az irodalomfelelős pedig Lackfi János lesz.

Kövesd a Kerekdomb Fesztivált a Facebook-oldalukon!