Megtaláltuk a legjobb chillezős helyet a városban – Üdv a Pontoonban

Mindenki felidegesített napközben és szeretnél este minden problémádról elfelejtkezni? Na ilyenkor, és bármilyen más hangulatodban is tökéletes hely a Pontoon, hogy kipihend a nap fáradalmait haverjaid társaságában és chillezve zárhatod le a napod. 

A Lánchíd pesti hídfőjénél található Pontoon a nyári időszakban különösképpen hozzánőtt a szívünkhöz: teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a Budai várra és a Lánchídra. Ha a panoráma és finom italok nem lenne elég, megnyugtatunk: van még tovább. A Pontoon szinte minden nap remek programokkal vár.

Ma például Window fogja promotálni az új anyagát, M3nsa segítségével. A parti részleteit itt találod.

A bulizás holnap sem áll le. Csütörtökön a Monday Session Special: Cosa Polska! várja az ide érkezőket. Itt lesz a teljes zenekar, amiben a lengyel jól megfér a spanyollal, a magyar az amerikaival. Tagságában és zenéjében több kontinens és nép kultúrája találkozik. A lengyel swinget latin ritmusok kavarják fel, a magyar népdal spanyol gitáron szólal meg, a dél-amerikai dallamokat pedig többszólamú fúvóskórus kíséri.

Elég jól hangzik ugye? A részleteket itt találod.

A szombat is erő lesz a Pontoonnál: a Gimmeshot Crew érkezik a helyre, este 10-kor kezdenek, belépő pedig nem lesz, úgyhogy esélyes, hogy itt a helye mindenkinek. Ha a részletekre is kíváncsi vagy, hát itt megtalálod.

Az sem gond, ha a nagy iszogatás, partizás közben megéheznél, ugyanis a Pontoonnál fincsi közel-keleti, ám mégis tengerparti hangulatú kajákat kóstolhatunk meg, például hummuszt, labnehet vagy kebabot. Már csak azért is érdemes valamit harapnunk a nagy bulizás közepette, hogy kivédhessük a másnapi macskajajt.