7 nyári bulisorozat, melyeket ki kell próbálnod

 

A legjobb dolog a nyárban, hogy ilyenkor a még több program közül válogathatunk. Ha jól szervezzük össze az időnket és lecsapunk a legjobb programokra, akkor akár egy buli nyaralást is imitálhatunk a városban. Mivel már összeszedtük a azokat a helyszíneket, ahol a nyár folyamán kikapcsolódhatunk (ITT olvashatjátok), így most itt az ideje, hogy a bulisorozatok is helyet kapjanak. Íme, a mi hetes listánk!

A38 Orrterasz

Ha nyári bulikról van szó, az A38 Hajó kitesz magáért és igyekszik minél több ilyen heti programmal készülni számunkra. Idén a vártnál nagyobb lendületet diktálnak és már kedden, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap beugorhatunk hozzájuk. Minden nap válogatott minőségi elektronikára számíthatunk! Kedden Gelka és vendégei nyújtanak egy kis ambientet, szerdán a Rock The Boat! sorozat hozza a mélyeket, csütörtökön a Fine Selection a houseokat, pénteken a Friday a d’n’b-ket, szombaton a Sunburst a legjobb feltörő undergound elektronikát, egészen a disco-tól a lágy technóig, majd vasárnap a Sunday Sessionön már DJ Palotai kezei között ér véget a hét. Ehhez már csak plusz, hogy minden program ingyenes és 19 óráig 1-et fizet, 2-őt kap koktélakció van érvényben! Itt találjuk a heti eseményeket.

Cinematiné

Már 4 éve, hogy elindult a nappali bulik úttörőjeként is aposztrofálható Cinematiné, mely a kezdetek óta a Cafe Del RIO tengerparti, pálmafás hangulatát használja fel, hogy közönsége számára méltó környezetet teremtsen a szórakozáshoz, melyről mindig 3-3 külföldi vendég és a hazaiak gondoskodnak. Már kora délután elkezdődik az ütemek pulzálása. Most is így lesz június 10-én, amikor már a 10. ilyen bulijukat rakják össze Steve Lawler, wAFF és a Los Suruba főszereplésével.

 

CityMatiné

A legendás városi piknik, a zenével felturbózott nappali élvezet, a CityMatiné is ott van a legjobb nyári eseménysorozatok között. Nem véletlen, hiszen a srácok az elmúlt években sok ezer embert szórakoztattak. Óriási táboruk van, hogy több ezer fővel szalad össze egy nagyot lazítani, egészen délelőtt 10-től, fél napon keresztül. A kis sátor alól dübög a legjobb elektronika, ami már garantálja a jó hangulatot. Lehet a fűben hemperegni, eszegetni, iszogatni, játszani, mert mindig van erre elég tér. A mókás témák mindig feldobják és egyedivé teszik az állomásokat, a többi már csak rajtunk múlik.

 

Cruisin

Aki a hajós bulikat szereti (vagy még sosem próbálta ki), azoknak kifejezett öröm ez a dunai hajózós esemény, mely mindig nappal kerül megrendezésre, az Európa Hajón. A Cruisin csapat mindig hozza saját DJ brigádját, plusz meghívnak hazai vendégeket, vagy az aktualitásnak megfelelő külföldi DJ-ket. A hajó hullámzik a fővárosi tengerünkön és megy a tánc az elektronikus zenékre, idén már a Sziget Fesztiválhoz kapcsolódóan is!

Monday Session

A Pontoon Duna parti helyszínén hétfőnként jelentkező esemény, melynek alcíme, hogy „Jazzelünk a Duna parton” általában minden hétfőn jelentkezik, hol elektronikus módon, hol csak szimplán hangszeres üzemben, de a lényeg, hogy hétről hétre benézhetünk az ingyenes eseményre, akár meló után is, már a hét elején lazítva egyet, legközelebb például Harcsa Veronikával töltve a naplementét.

Pool&Beer

Ha a csobbanós fajta szórakozást keressük, akkor a legjobb ilyen buli a Pool&Beer sorozat, melynek a Vituki strand ad otthont. A Budapest déli szélén található strand fái és hűs vizű medencéje a hőségből való megnyugvást okozza, miközben már délelőttől zörögnek a hangszórók a hazai kezek által válogatott finomságoktól. Legközelebb július első napján ugorhatunk fejest a programba!

OneDay

Távol evezve a fővárostól, a Balatonon sem tudnánk unatkozni, hála például a OneDay Electronic Festnek, melynek partysorozatnak még nem tudjuk, csak az első dátumát, ami július 22-én lesz, de az biztos, hogy azt már nagy várakozás övezi, mert a svájci Luciano lesz a fő attrakció, de ott lesz még Deborah De Luca is, illetve egy sor hazai DJ. Ráadásul nappal a Plázs Siófok balatoni atmoszférájában, éjszaka pedig a Palace klubban bulizhatunk majd.