Moët Party Day – Erre koccintani kell!

Június 17-re világraszóló partit hirdetett a Moët & Chandon champagne-ház. Idén másodjára szervezik meg a Moët Party Day-t, amikor minden a pezsgőről szól; már a reggel is champagne-nyal indul és egész éjszakán át tart az ünneplés. A világ minden pontján éttermek, bárok és klubok csatlakoznak, idén először Magyarországon is.

A visszaszámlálás elindult, Budapesten is stílusos helyek egész sora kínálja majd pohárral a világ kedvenc champagne-át és várják mindazokat, akik együtt ünnepelnének a világgal. Ezen a napon csakis a most számít, minden egyes pillanat újabb közös élmény, mint amikor nyílik a palack. Egy igazi #MoetMoment spontán és tele van energiával, új felfedezésekkel, találkozásokkal, életörömmel. Olyan pillanat, amit együtt tehetünk igazán felejthetetlenné.

A parti szervezője nem más, mint a Moët & Chandon ház, amely már több mint 270 éve legendás rituálékkal és fényűző pillanatokkal lepi meg rajongóit. Ilyen emlékezetes esemény volt, amikor 1967 júniusában a Le Mans-i 24 órás verseny befutójában megszületett a pezsgős bajnokavatás, egy máig élő ceremónia. Ahogy a Moëthez kötődik a pezsgőpiramis építés vagy épp a hajók keresztelése is. A nyárindító Moët Party Day egy újabb alkalom, amikor a champagne-ház megmutatja, hogyan érdemes ünnepelni.

Reggeltől hajnalig #MoëtPartyDay

Június 17-én minden helyszínen pohárral is kérhető a Moët Impérial.

  • Ahol már reggeltől champagne-t poharazhatsz: Babka Budapest, Bálna Terasz
  • Moët párban ételekkel: Arany Kaviár, Café Vian (Liszt Ferenc tér), Delizia Gourmet & More, Kollázs, Prime Steak & Wine, Tokio
  • Bárok és klubbok, ahol jégbe hűtve vár a champagne: Bestia, Gozsdu Manó Klub, Hello Baby Bar, Ötkert, Raqpart, Rio Sky, Romkert, 360 Bar
  • Moët parti: Kraft (keresd a Moët Diamond hostesseket)

További infóért katt ide, vagy csekkold a MOET Facebook-oldalát, vagy Instagramját.

 

 

 

moet.com/moetpartyday2017

facebook.com/moet