Hi! Bemutatjuk Ibiza legújabb klubját!

Május végén nyílt meg Ibiza legújabb, pontosabban „régi-új” klubja, a Hi Ibiza. Többek között Apollonia, Black Coffe és a hazánkba is hamarosan fellépő Luciano nyitotta meg Ibiza jelenlegi legmenőbb szórakozóhelyét.

 

A Hi története ott kezdődött el, ahol egy legendás ibizai klub ideje véget ért, ugyanis az új klub a legendás Space Ibiza helyét vette át, miután tavaly a tulajdonos tovább adta a klub kulcsát. A 2016-os szezonban óriási felhördülést váltott ki a Space megszűnése, és sokáig nem is lehetett tudni, hogy kik és milyen körülmények között veszik majd át a kultikus hely irányítását.

Végül az Ushuaia Entertainment csoport lett az új tulajdonos, akik egy új klubot álmodtak meg a Space helyére. Valami olyat, ami amegfelel az aktuális trendeknek, sőt ezen túl is mutat, és kiemelkedik Ibiza sokszínűségéből. Az új klub egy csillogó fehér épület lett, ami szöges ellentéte az egykori Space-nek.

Játszottak az újratervezésnél a terekkel: a hatalmas és pompás kertrész, a szabadtéri placc, a vizuális elemek és a belső enteriőrök mind az megkapó élményt adnak. Szinte nyoma sem maradt a régi klubnak, de ez így is van rendjén, ha egy új veszi át a lezárult múlt helyét.

Már pedig a Space már tényleg a múlt, és a Hi Ibiza friss, színes és kirobbanó lendülettel dobta bele magát a party-sziget pezsgésébe.

 

A futurisztikus szabadtéri bejárat, a modern és elegáns belső tér mind a modern jelenhez alkalmazkodva teszik a dolgukat az odaérkezők lenyűgözésében, miközben a sötét terek teljesen eltűntek az új klub érkezésével. Rengeteg, tényleg rengeteg vizuális elemet kapott a klub, nem csak a DJ pult mögötti területre, hanem a klub tetejére, oldalára, belógó fényelemekkel, több tucat lézer fénnyel.

A zenei program is dallamosabb lett, de javarészt maradt az underground vonal, úgy válogatva a programokban, hogy ne csak egy erősebb áramú techno, hanem a kellemes house is megfelelő szerepet kapjon, amit a csúcstechnológiák a maximális minőségen szolgálnak ki, minden tekintetben.

A DJ-ket egzotikus táncosok, és a háttér vizuál egészíti ki, így okozva mindenkinek felejthetetlen élményt, aki betér egy éjszakára Ibiza legfrissebb klubjába szórakozni.

Az események már egészen őszig meg vannak tervezve, már csak ki kell néznünk egy jó programot és irány a fehér sziget! Addig még van itt pár kép.