7 konditerem Budapesten, ahol érdemes nekiesned a súlyoknak

A bikiniszezon már itt van, úgyhogy ha még csak most kezdenél hozzá, ráadásul a nulláról, hogy beach body tested kidolgozásához, szomorú hírünk van: elkéstél. Ettől függetlenül nem árt nyáron is keresd fel az edzőtermeket, hogy formába hozd vagy tartsd magad, és a nyarat (még) jobb formában zárd, mint amilyennel elkezdted. Összegyűjtöttünk 7 edzőtermet, ahol bár az izzadást és a kemény munkát nem tudod megspórolni, de legalább minden körülmény adott ahhoz, hogy kihozd magadból a legjobbat.

Life1

A városban két helyen is edzhetsz a Life1 edzőtermekben. A régebbi, Corvin pláza mögött található Life1 Corvin azért jó választás, mert cardiós és súlyemelős része mellett uszodája, szaunája és több terme is van, ahol különböző csoportos órák közül tudunk válogatni, a spinningtől kezdve a funkcionális köredzésig. Ja, és ha gyerekkel jönnél az sem baj: van itt gyereksarok, sőt, még beauty részleg is.

A Nyugati pályaudvarral szemben lévő Life1 Nyugati az egyik legmenőbb nyári edzőterem, ugyanis a teraszát a meleg hónapokra megnyitják, ahol nemcsak csoportos órák vannak, de te magad is kiviheted a súlyzókat, kettlebelleket és miegymást, hogy a szabadban, a fantasztikus kilátásban gyönyörködve edzhess.

B4 Fitness

Jó edzőgépek? Pipa. Aerobic terem? Az is. Funkcionális termek? Több is. Wellnes és masszás? Még szép, hogy van. A Dózsa Györg út – Lehel út sarkán található B4 elég kemény edzőterem, ahol a fejed tetejétől a lábujjaid átmozgathatod magad, ha van hozzá elég erőd. A menő falfestményekért külön dicséret jár, segítek elfeledtetni velünk, hogy mennyire lefárasztottuk magunkat.

John Reed

Alig fél éve nyitott az edzőterem, de már rengeteg sportoló szívébe belopta magát. Ez érthető is, mivel a John Reed sokkal inkább hasonlít egy fancy loft lakásra, mind edzőteremre, éppen ezért, ha a város legdesignosabb konditermét keresnéd, ne menj tovább. A zene is fontos szerepet játszik a John Reednél, ugyanis gyakran fordulnak meg itt DJ-k is, akik személyesen gondoskodnak arról, hogy a dübörgő zenék felpörgessék az edzésedet.

Oxygen Wellness Naphegy

A Naphegyen lévő Oxygen Wellness kétségtelenül a város egyik legexkluzívabb konditerme, ami kívülről leginkább egy menő hotelre hasonlít. A panoráma egyszerűen csodálatos (edzés közben láthatod a Várat, a Citadellát és az Erzsébet hidat is), de ami még ennél is fontosabb, a terem tökéletes felszereltsége, tisztasága, és a kedves és előzékeny személyi edzők, akik szívesen segítenek, ha meggyűlne a gondod egy géppel. Ja, és még Cseh Laci is itt edz!

Peak Gym

Mozi előtt vagy után egy kis edzés? Az Aréna Plázában megnyílt Peak Gym a legelszántabbak edzőterme lehet, ugyanis 0-24-ben nyitva van, így ha hajnali 2-kor támad kedved súlyokat dobálni, már tudod, hol teheted meg. Itt is több csoportos óra közül válogathatsz, nálunk a TRX és a köredzés a tuti befutó.

Kovács Műhely

Legyünk őszinték: az izmok építéséhez valójában kevés dologra van szükségünk. Egy rúd, pár súlyzó, kettlebell, egy TRX-kötél, egy keret. Na és persze gondos felügyelet, szakértelem. A Kovács Műhely minimálba nyomja, kondigépek helyett kemény edzéseket és még keményebb edzőket ad, akik garantálják, hogy izomláztól remegő tagokkal, izzadtan fogsz kilépni az edzésekről.

Gilda Max Allee

Bár több Gilda Maxszal is összefuthatsz a városban (például a Flórián téren, Savoya Parkban, és Hajós utcában), a mi kedvencünk az Allee-ban lévő termük. Az itteni Gilda tágas, fényes, és jól elkülönítették a különböző gépeket, így a cardio-részleg például egy félemeleten kapott helyet, a ketreces, kettlebelles részleg pedig egy külön helyiségben van. Ha az edzés után egy kis dőzsölésre vágysz, próbáld ki az infraszaunájukat, vagy menj el egy masszázsra.