Mr Doodle, az őrült angol firkálómester

Ismerkedj meg azzal a figurával, akinek a firkálás az élete, nem kis mennyiségű filctollat és graffiti festéket felhasználva.

Anglia határain belül él egy művész, akit néha csak Graffiti Spaghetti néven emlegetnek. Ő egy színes egyéniség, de nagyon szereti a monokróm hangulatot is. Imád a ceruzájával babrálni, főként hatalmas tereket berajzolni. Ez az ember csak Mr Doodle-nak hívja magát, mint a számára legfontosabb életcél, a firkálás megtestesítője.

Eredeti nevén Sam még csak 23 éves, de már Anglia szerte mindenki ismeri őrült rajzait és világszerte vásárolják ajándéktárgyait, melyek karakterek, retró rajzfilmek, videó játékok vagy akár müzlis dobozok behatásai által kelnek új életre Mr Doodle elméjében és egy végtelenített rajzmegjelenítésben kerülnek a szemünk elé.

A különböző minták, tárgyak és karakterek ezzel egy új világ kialakulását idézik elő, melyek ugyanolyan jól mutatnak egy hálószoba falán, mint egy bár terében. Ugyanakkor a bútorok vagy ágyneműk is képesek befogadni ezeket a hirtelen jött mintákat, melyeket Mr Doodle mindig az akkor és most alapján álmodja meg, de például egy kocsi sem lehet akadály. Itt például egy szobát rajzolt tele, szinte egy szempillantás alatt:

Itt pedig graffiti festékkel alkotott nagyot:

A végtelenített rajzgrafikák különböző termékeken magunkra ölthetőek, mert Mr Doodlenak van saját webshopja, ahol bögrék, pólók, telefontokok, párnák, papucsok, párnahuzatok és sok minden más megtalálható.

Őrült munkáit tovább szemlélgethetjük Facebook oldalán, de mi is beillesztünk néhány képet!