Élvezd a nyarat, tetőtől talpig Szputnyikban

Végre itt a nyár! Ez az évszak a szabadságról, önfeledtségről, stílusok találkozásáról és keveréséről, színekről, mintákról és anyagokról szól. A város belvárosában található Szputnyiknál legalábbis mindenképp, ahol új és egyedi vintage darabok közül is válogathatunk, hogy feldobjuk a nyarunkat. 

Szputnyik Shop  koncepciója, hogy vegyítse az újat és a régit, romantikus vintage darabokat a provokatív, modern designnal. A Szputnyik a város divatszférájának egyik  legdinamikusabb, legélénkebb pontja, ahol mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló darabot, kortól és nemtől függetlenül. Bátor és bevállalós ruhák közül válogathatsz, minden akasztón olyan kincsre bukkanva, mely könnyedén a gardróbod kedvenc darabjává válhat.

Válaszd a Szputnyik Shopot, ha igazán szereted különleges, limitált kollekciókat, melyeken a világ különböző pontjairól szereznek be. Kínálatuk több száz tételből áll, melyek közül biztosan megtalálod a személyiségedhez legjobban illő outfitet. A Szputnyik ruhái izgalmassá, színessé és önazonossá teszik a megjelenésedet, menj bárhova, bárkivel, a Szputnyikban vásárolt termékek minden alkalommal feldobják a hangulatodat.

A Szputnyik nemcsak a budapestiek, de a turisták kedvence boltjává is avanzsált, hiszen itt megtalálható minden, amire egy divatra érzékeny ember kereshet. Ráadásul a fenntartható divat képviselőivel is belefuthatsz a boltban, például  Fjallraven táskákba, Herschel kiegészítőkbe, TOMS, PAEZ vagy SANUK cipőkbe.

A Szputnyik boltjai több helyen is megtalálhatóak a városban, de ha ahhoz támad kedved, online is beszerezheted a nyár legmenőbb darabjait.

Szputnyik shop – D20
1074 Budapest, Dohány utca 20.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10-től 20-ig, vasárnap: 10-től  18-ig 

Szputnyik shop – K22

1062 Budapest, Király u. 22. (Káldy u. 1.)
Hétfőtől szombatig: 11-től 21-ig, vasárnap: 11-től 19-ig

Facebook

Instagram