Fedezd fel Budapestet egy út alatt!

Budapest az egyik legnépszerűbb és legsokszínűbb város Európában, ahova a világ összes tájáról érkeznek a turisták. Bár rengeteg a látnivaló, mégis van rá egy mód, hogy semmit se hagyj ki a városnézés során. Pattanj két kerékre! 

A Yellow Zebra több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik a városi Segway és bicikli túrák szervezésében. Útjaik alkalmával nemcsak a belváros régi, impozáns épületeit fedezheted fel, de Budapest nyüzsgő légkörét és felejthetetlen éjszakai világát is megtapasztalhatod. A túrákat profi helyi vezetők vezetik, aki úgy ismerik a várost, mint a tenyerüket, és minden kérdésedre válaszolni tudnak.

Akár a város történelmi érdekességeire vagy kíváncsi, akár a gasztronómiai finomságok érdekelnek, nem fogsz csalódottan távozni a túráról, és még közelebbről megismerheted a várost, hogy az út végén rájöhess: Budapest egy csodálatos, sosem unalmas hely. 

A Yellow Zebra a menetrendszerű nappali útjaik mellett privát túrákat is szerveznek 4 fős társaságok számára, nemcsak magyarul, de angolul is. Biciklijeik és Segwayeik mindegyike biztonságos és kényelmes utat garantálnak.

Mindehhez most még 10%-os kedvezményt is adnak, ha használod a „FUN17” jelszót.