Huszonnégy órás partyőrület Budapesten

Megszoktuk már, hogy Budapest állandó mozgásban van, és bármikor bulizhatunk. Ettől függetlenül egy 24 órás party-maraton még itt is ritkaság számba megy. De ha egyszer egy ilyennel találjuk szembe magunkat, természetesen kipróbáljuk és megírjuk.

A Corvin Club aktuálisan közelgő hétvégéje május 20-ra pont egy ilyen eseményt tartogat számunkra, ahol nem kevesebb, mint 24 órán, tehát egy teljes napon keresztül szórakozhatunk.

Ez a rendezvény már néhány éve megtalálható fővárosunk elektronikus programnaptárában, melyet a Contra Mundum csapat prezentál nagyon találó, Around The Clock néven. Egy teljes nap, szünet nélkül szóló elektronikus zenével. Jól hangzik, ugye?

A CM csapat még 2014-ben tekerte körbe szórakozó közegének fejét az óra körül, akkor az R33-ban, két helyszínen, több mint egy tucat DJ-vel. Mióta programjaikkal beköltöztek a Corvin magaslatába a fellépők száma is kiegészült, valamint a 2 helyszín 4-re bővült, ami a Corvin esetében azt jelenti, hogy a nappali időszakot a napfényteraszon is eltölthetjük majd zenei aláfestéssel.

Összesen 4 külföldi előadót látnak vendégül, valamint saját csapatuk tagjai és hazai DJ-k több mint egy tucatnyi létszáma emeli teljes zenei élménnyé a 24 órás őrületet.

Zeneileg tekintve a maratoni proper house / techno hangzás lesz jellemző az egész napra, mind a 4 helyszínen, ami azt jelenti, hogy az elektronikus zene 4/4 világának dinamizmusa tölti majd be a Corvin tereit, ergo folyamatos (öröm)táncra számítsunk.

Egy ilyen eseményre nem is árt felkészülni, 24 óra azért mégiscsak 24 óra. Főleg, ha tényleg komolyan gondoljuk, hogy felmászunk a 4-5. emeletre, mert van ott egy mágnes, ami ott tart, és ha le kell másznunk valamiért, akkor elég nehéz visszajutni.

A klub erre is gondolt az elnyújtott eseményt megelőzően, ezért készült egy sajátos hangvételű „Tippek túléléshez az első Contra Mundum maratonod előtt” címmel, melyben megtaláljuk a legalapvetőbb fortélyokat, hogy a legjobb bulit hozhassuk majd ki a bulizás végére.

Érdemes belevágni az Around The Clock maratoni buliba, mert egy nap szórakozás nem csak élmény, hanem óriási kikapcsolódás, feszültség levezetés, de remek lehetőség tucatnyi új ismeretség kialakulására.

Megfogadva a túlélés cikk egyik fontos pontját, most mi is a hangolódni fogunk a bulira: következzen néhány track a hosszú buli vendég fellépőitől: