Gyomorforgatónak ígérkezik Jennifer Lawrence új filmje

Már elég régóta nem hallatott magáról Jennifer Lawrence: mostanában nem bulizott budapesti kocsmákban, és még a belvárosba sem csapott egy lazulós borozós estét a barátaival. Ezúttal sem mozdult ki városunk utcáira, mégis hallatott magáról. Egy olyan plakáttal reklámozzák a legújabb filmjét, amitől dobtunk egy hátast, és kis híján felfordult a gyomrunk. 

Amerikában május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, ezért tegnapra időzítették Jennifer Lawrence új filmjének, a Mother!-nek első hivatalos plakátjának a megjelenését. (Milyen cseles megoldás, ugye?) A film rendezője Darren Aronofsky, aki korábban olyan filmeket készített, mint a Rekviem egy álomért, A pankátor, vagy a Fekete hattyú. A sztoriról egyelőre még csak annyit tudni, hogy egy fiatal pár otthonába váratlan betolakodók érkeznek, akik  mindent felforgatnak. A pszichothriller eléggé hátborzongató és gyomorforgató lesz, legalábbis a film plakátjáról erre lehet következtetni.

A képen Jennifer Lawrence kétségbeesett arccal szorongatja kezében a mellkasából kitépett szívét. Ha az első kép ilyen idegborzoló, vajon milyen lesz maga a film?

Jennifer színésztársa Javier Bardemet ésDomhnall Gleesont lesz. A film amerikai premierje október közepére tehető, Magyarországra pedig a hónap végén fog érkezni.

Várjuk!