Jennifer Lawrence a belvárosban borozgat

Jennifer Lawrence nagyon aktív szociális életet él Budapesten. Szinte naponként üzen valami kedveset Donald Trumpnak, közben javában forgatja a Red Sparrow-t, mindeközben pedig egy belvárosi étteremben didereg – és nem eszik semmit.

Azt már tudjuk, hogy Jennifer hevesen ellenzi az amerikai elnök minden mozzanatát, még akkor is, ha Budapesten van, és éppen nagyban alakítja az orosz kémnőt a Red Sparrow forgatásán, melynek a premierje késő őszre várható.

A forgatási szünetekben Jennifer (ha éppen nem Trumpnak üzenget a Facebook-oldalán) néha feltűnik a belvárosban is, például az Október 6. utcában, a KNRDY American Steakhouse & Barban, ahol egy rajongó készített róla lesifotókat. A képeken a színésznő egy pohár fehérbort iszogat, melyet egy pohárka vörös követett. Jennifert, aki a képek tanúbizonysága szerint enni nem evett semmit, a Red Sparrow rendezője, Francis Lawrence kísérte el a steakházba.

A színésznő ezután angolosan távozott, több réteg ruhába és meleg kabátba burkolózva. Jennifer magával hozta kedves barátnőjét, Laura Simpson Ternovskyt is a forgatásra, aki szemmel láthatóan élvezi Budapestet. Pár napja például a Széchenyi Gyógyfürdőben relaxált…

#tbt super soakers @davidready @sckotchtape

Laura Simpson Ternosky (@lauragram) által közzétett fénykép,

… de a Budai Vár szépsége is lenyűgözte a celeb barátnőjét.

????????

Laura Simpson Ternosky (@lauragram) által közzétett fénykép,