Visszatér az X-akták!

Több mint 10 éves kihagyás után tavaly új évaddal jelentkezett az X-akták. A tavalyi „miniévad” rengeteg megválaszolatlan kérdéssel ért véget, így sejthető volt az, amiről most már biztosan beszámolhatunk: hamarosan jön az ufós sorozat 11. évada is!

„Erős karakterek, izgalmas történet és merész történetírók – ezek az ismertetőjelei egy jó sorozatnak”

– nyilatkozta David Madden, a FOX csatorna ügyvezetője, majd hozzátette, hogy ezek az ismérvek az X-akták esetében mind megvannak, úgyhogy uccu neki, induljon a következő évad!

A sorozat 1993-ban kezdődött, és 9 egymás követő évben 9 évadot élt meg, majd egy nagy kihagyás után tavaly készítették el a történet 10 évadát, amire világszerte 16 millióan voltak kíváncsiak. A közbeeső időben sem kellett   teljesen William Mulder és Dana Katherine Scully nyomozók nélkül maradniuk a rajongóknak: 2008-ban a mozikba is betört az X-akták egy egész éjszakás filmmel, amely a Hinni akarok címet viselte.

A 11. évad természetesen csakis a megszokott stábbal, vagyis Gillian Andersonnal és David Duchovnyval történhet meg. A sztárok annyira izgatottak a folytatástól, hogy Gillian még Twitter-oldalán is bejelentette a hírt.

A sorozat forgatását a nyáron kezdik el és ősszel kerül majd a FOX műsorára. A tervek szerint 10 résszel tér vissza a sorozat, írja az EW.