Megérkeztek a Gyilkosság az Orient Expresszen filmváltozatának első képei!

Korábban már megírtuk, hogy ismét filmre viszik Agatha Christie egyik legnépszerűbb krimijét, a Gyilkosság az Orient Expresszent. A film novemberben fog a mozikba kerülni, de a forgatáson készült első képekre szerencsére már nem kell várnunk!

Elég kicsi az esélye, hogy rosszul fog elsülni a világíres krimi filmadaptációja. Nem elég, hogy Agatha Christie egyik legizgalmasabb sztorijáról beszélünk, de a filmben olyan sztárok fognak szerepelni, mint Johnny Depp, Judi Dench, Michelle Pfeiffer vagy Penelope Cruz.

A sztori, ahogy a címből már megjósolható, az Orient Expresszen játszódik, mely Ázsiából egészen Nyugat-Európáig szállította az utasait. A vonat elakadt a semmi közepén a hóban, az éjszaka közepén pedig rejtélyesen és brutálisan meggyilkolnak egy gazdag és ellenszenves üzletembert. Az eset megoldása a híres Christie-alakra, Poirot-ra vár.

A regényből először 1974-ben, majd 2001-ben is forgattak filmet, de egyik sem volt akkora durranás, mint amekkorának az idei ígérkezik. A Johnny Deppes 3. feldolgozás premierje november 10-én lesz.