Megújul a Continental Hotel a 7. születésnapjára

A Continental Hotel Budapest lobby része a közelgő 7. születésnapra teljes megújult és a munkatársak pedig egyedi tervezésű munkaruhát kaptak az ünnepi év alkalmából.

Az építészeti nívódíjat is elnyert hotel lobby részébe új bútorok érkeztek és a recepciós pultot gyönyörűen csillogó olasz SICIS mozaikkal rakták ki. Ez a mestermunka, mint minden  SICIS mozaik 100%-ban olasz alapanyagból olasz mozaik művészek keze által készített egyedi dekoráció. A bútorok és a lámpák az híres olasz tervező Massimiliano Raggi műhelyéből kerültek ki.

Ezzel egy időben elkezdődött az új formaruha tervezés is, amivel egy magyar tervező hölgyet Király Beátát bízták meg, azzal a céllal, hogy  figyelemfelkeltő, de egyben  hordható elemek együttesével egyedülálló formaruházatot tervezzen és készítsen.

Munkaruháik elkészítésénél a legfőbb szempont a kézműves igényesség. A ruhadarabok személyre szabottan készülnek el, ezért viselőik biztosak lehetnek azok egyediségében és a maximális komfortot sem kell nélkülözniük.

Inspirációjának lényeges eleme a keleti kultúra egyedi elemei valamint a színes, tökéletes, lendületes ,friss és rendkívül látványos mozaik motívum! Egyszerre erős és határozott, csábító és elragadó, töklétesen, művészien arányos mégis játékosan ismétlődő. Az örök klasszikus fekete fehér helyett az érett kor eleganciáját tükröző egyedileg festett sötét gesztenyebarna alapanyagot választotta, ami tükrözi az időtlen eleganciát. Beáta elmondása szerint: ” Egy csipetnyi bézs finomsággal spékelték meg és tették lendületessé és kortalanná.”

„A Continental Hotel Budapest kollekció tervezésénél fontos hangsúlyt helyeztünk a minősitett szövetekre melyekre elsősorban a finom struktúrák jellemzőek, egyszínű alapanyagok felhasználásával divatos szín-szövet és forma irányzatokat vettünk figyelembe, míg a mintázatoknál főkèpp a mozaik motívumok dominálnak. A szálloda kollekciónk darabjai kizárólag válogatott minőségű portugál egyedileg szőtt, szálban festett gyapjú alapanyagból készültek.”- emelte ki Király Beáta.