Piackörkép a fővárosban

Az egészség világnapja alkalmából különleges programajánlóval készültünk: Budapest legjobb vasárnapi piacait gyűjtöttük össze.

Kiskertpiac és tavaszi gasztro vasárnap – április 9.

„A kiskertpiac a városi kertészek, növény, gasztronómia és természetes dizájn rajongók piaca” – ez alkalommal a már megszokott növény- és virágárusok, ékszertervezők, fűszernövényesek, és különféle természetes dizájnerek standjai mellett különleges tavaszi gasztronómián lesz a hangsúly. További info ITT.

Erdei Piac – Kóstolj és kirándulj! – április 9.

A Hidegvölgyi Erdészlaknál reggel 8 és délután 3 óra között várnak szeretettel a Mozgó Piac szervezői. Friss levegő, kirándulás és termelői, adalékanyag-mentes termékek – a tökéletes vasárnapi program családosoknak. Emellett lesz kecskesimogatás, szalonnasütés, bográcsételek és függőágyak is. További info ITT.

Szimpla Vasárnap & Közösségi főzés a Jane Goodall tanösvényért – április 9.

A Szimpla és a Jane Goodall Intézet önkéntesei ezen a hétvégén vegetáriánus menüsorral készülnek a vasárnapra, de lesz persze reggeli is az emeleten, Szimpla Mese-kert kicsinek, táskakészítő workshop, élő zene és rengeteg idényzöldség- és gyümölcs! További info ITT.

Piacozás és főzés Budai Zsanettel – április 9.

Pancs gasztroplacc, avagy romkocsmából közösségi piac minden vasárnap. Április 9-én Budai Zsanett, a Romani Gastro bloggere fog főzni, mégpedig káposztás tyúk fő majd a bográcsban. Nemes a cél, a bevétellel a rászorulókat támogatják. A vegán étrendet követőkről sem feledkeztek meg, szuper alapanyagok és készételek is megvásárolhatók lesznek. További info ITT.

Vegan Sunday Market – április 23.

A közösségi vegán piac immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Anker’tben. A hagyományos vasárnapi piacozáson kívül, főző workshopokkal és kerekasztal beszélgetésekkel is kecsegtetnek a szervezők, mindezt persze szigorúan vegán keretek között. További info ITT.