Életed legbizarrabb filmjét láthatod a Titanic Filmfesztiválon

Az április 6 és 13 között megrendezett Titanic Nemzetközi Filmfesztivál igazi filmes csemegékkel fog szolgálni, főként akkor, ha nem esel kétségbe egy kis vér látványától, és azt hiszed, hogy nincs az a horrorfilm, ami rád hozná a frászt. Ugyanis könnyen lehet, hogy most rácáfolnak az állításodra. 

A Raw (Nyers) című film azzal került be a köztudatba, hogy a tavalyi torontói filmbemutatóján több néző is rosszul lett és elhányta magát a film nézése közben, Amerikában pedig hányászacskókat osztogattak a film vetítése előtt.  A lágynak és visszafogottnak cseppet sem mondható francia alkotás főszereplője az ártatlan és naiv Justine, aki vegetáriánus léte ellenére az állatorvosi egyetemen tanul. A sztori akkor válik igazán brutálissá és gyomorforgatóvá, amikor Justine rájön, hogy imádja a húst, olyannyira, hogy az éjszaka közepén és képes felkelni, hogy egy kis nyers husit nassoljon a hűtőből.

A kannibálsztori tavaly tavaszi cannes-i bemutatóján elnyerte a FIPRESCI-díjat, most pedig te is megnézheted a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon.