A Metallica 8 év után visszatér Budapestre!

Örömmel jelentjük be, hogy hosszú kihagyás után újra Metallica koncert lesz Magyarországon, a világ első számú metál bandája 2018. április 5-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

A Metallica ma bejelentette Hardwired… To Self-Destruct című új albuma világkörüli turnéjának európai állomásait, ami 2 bulival indul Amszterdamban, a Ziggo Dome-ban szeptember 4-én és 6-án. A teljes európai koncertkörúton a norvég Kvelertak lesz az előzenekar.

Belépőket először a hivatalos Met Club tagok tudnak vásárolni március 21-én, kedden 10 órától, 24 órán keresztül. Minden tag maximum 2 jegyet vásárolhat. A hivatalos jegyértékesítés a teljes turnéra március 24-én kezdődik. További részletek a www.metallica.com oldalon.

Minden megvásárolt koncertjegy mellé ajándék Hardwired…To Self-Destruct album jár, választhatóan digitális vagy CD formátumban.

A Hardwired…To Self-Destruct album 2016. november 18-án jelent meg a banda saját kiadója, a Blackened Recordings gondozásában, és rögtön a slágerlisták első helyére ugrott az egész világon, több mint 800.000 példányt eladva csak az első héten.

A budapesti koncertre jegyek a turné többi állomásával egyidőben, március 24-én, 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.