A Subscribe lép fel a Linkin Park előtt

Rekordszámú vendéget várnak a 25. Telekom VOLT Fesztivál nyitónapjára Sopronba, ahol először lép fel hazai színpadon az amerikai szupercsapat, a Linkin Park. Az ünnepi koncert apropóján idén egyetlen alkalommal újra színpadra áll a Subscribe, az éjszakai headliner szerepét pedig a Brains tölti majd be.

Ünnepi programok egész sorával készülnek a 25. Telekom VOLT Fesztivál szervezői. Magyarországon először lép fel a világ legnagyobb stadionjait és fesztiváljait sok év óta rendszeresen megtöltő Linkin Park. Az amerikai szupercsapat és a jubileumi VOLT Fesztivál iránt rekordszintű az érdeklődés.

A Linkin Park előzenekaraként a hazai rajongók nagy örömére újra színpadra lép a 2015-ös nyarat búcsúzással záró rockbanda, a Subscribe.

Azt a megtisztelő felkérést kaptuk a VOLT szervezőitől, hogy játsszunk a műfaj-ikon Linkin Park előtt, amire természetesen nem tudtunk nemet mondani

– mesélik a fiúk, akiknek bár vannak további terveik, idén csak erre az egy koncertre, kizárólag a Telekom VOLT Fesztiválra koncentrálnak.

A VOLT nulladik napján egyszerre több színpadon is elindul a fesztivál. Rögtön a Linkin Park koncertje után Linkin Park afterparti indul, a nagyszínpad headlinereként pedig a Brains csap a húrok közé. Magyarország legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara törzsvendégnek számít a VOLTon. A csapat jelenleg legújabb albumán dolgozik, amelyről a VOLT közönsége minden bizonnyal már kap némi ízelítőt.

Májusban indul a negyedik Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenye. A győztes produkció ugyancsak a Linkin Park napján szerepelhet a VOLT Nagyszínpadán.