3 hely a tökéletes üzleti ebédhez

Egy üzleti ebéd is lehet fantasztikus gasztronómiai élmény. Lehet, hogy a falatok elfogyasztása közben komoly üzleteket kötődnek, új ügyfelekkel ismerkedhetsz meg és előrébb léphetsz a karrieredben, ha az általunk ajánlott 3 helyet választod üzleti ebéded helyszínéül, nemcsak az alkalomhoz tökéletesen illő hangulatban, de a remek fogásokban is biztos lehetsz!

Monk’s Bistrot

A Monk’s Bistrot a belvárosban, minimál, ipari-indusztriális designjával,  fesztelen környezetben és figyelmes kiszolgálással várja  hétköznapokon 12 és 14 óra között az ebédelni vágyókat.

Az à la carte mellett, naponta változó, 3 fogasos bisztró menüt ajánl, a tőlük megszokott minőségű, szezonális alapanyagokból,  és – állandó étlapjukhoz viszonyítva-, majdnem töredék áron. Változatos ételek , harmonikus ízek,  ízléses tálalás, és talán már csak napok kérdése, hogy mindezt a tavaszi nap lágy melegétől átjárva, a dunai panorámát csodálva élvezhessük a Monk’s szuper teraszain. Garantáltan kitűnő ár-érték arány.

A 3 fogasos ebéd ára: 2780 Ft, szervízdíjjal együtt

Spoon

Budapest szívében, a Lánchíd lábánál horgonyoz a város talán legérdekesebb építménye, a Spoon hajó. Ez a 75 méter hosszú, háromszintes, egyedi építésű állóhajó a Magyarországon élő külföldiek és a minőséget és szórakozást kereső Budapestiek kedvenc helye. Két étterem, hatalmas körpanorámás felső terasz, nyitható üvegfalú télikert, 5 bárpult nyújtja azt a kényelmet és kikapcsolódást, amire ma kevés más példát találunk Budapesten.

Buddha-Bar Budapest

Buddha-Bar Budapest, a hely, ahol újra és újra beleszerethetsz az ázsiai-fúziós konyha semmihez sem hasonlítható ízvilágába! A gondosan válogatott ázsiai fűszerezésű előételek, klasszikus sushik, valamint kedvenc Buddha-Bar fogások és édességek mellett kizárt, hogy éhen maradsz. Ugorj be egy gyors ebédre barátaiddal, szeretteiddel vagy akár üzleti partnereddel, és élvezzétek a finomságokat kiegészítő utánozhatatlan miliőt! Ottjártatokkor semmiképp se hagyjátok ki a több fogást magába foglaló Bento ajánlatokat sem!