Tánc- és vizuális színház a Bethlenben

Erzsébetváros nemcsak a romkocsmákról és minőségi szórakozóhelyeiről, hanem kulturális sokszínűségéről is híres. Ha alaposabban körülnézünk, olyan kevéssé ismert, de népszerű helyekre is bukkanunk, mint a Bethlen Téri Színház, ahol a hagyományos színházi előadások mellett koncertek, angol nyelvű előadások, kortárstánc- és vizuális színházi előadások várják a külföldieket.

Az épület 2012-ig, a Közép-Európa Táncszínház otthonaként, a hazai kortárstánc élet egyik központja volt, így az 5. éve befogadó térként működő színházban ma is jelentős helyet foglalnak el a táncelőadások.

A kortárs tánc legismertebb hazai alkotói mellett alternatív, kísérletező vagy éppen pályájuk elején járó fiatal rendezők és koreográfusok is rendszeresen lehetőséget kapnak a megjelenésre. Havonta tart itt előadást az Élőkép Színház is, akik hazánkban egyedüliként hoznak létre, a képzőművészet és a színház határterületén mozgó, ún. vizuális színházi előadásokat.

Február és március igazi táncos és színházi különlegességeket tartogat. Bővebb infóért kattints ide, illetve műsornaptárunkban keresd az ’english friendly’ jelzést!

Jegyet itt tudsz vásárolni.