7 egyszerű, de nagyszerű Valentin-napi ajándék

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi könnyen meglennénk az életben ajándékvásárlás nélkül. Pedig egy jól eltalált kedvességgel leírhatatlan örömet szerezhetünk szeretteinknek, Valentin-nap alkalmából pedig valamivel extrább viszonzásban is reménykedhetünk… Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, ami garantáltan felpezsdíti a párkapcsolatodat.

A klasszikusok: virág és csoki

Nem véletlenül jut elsőként eszünkbe a virág és a csoki – ez a két dolog szinte minden alkalommal megállja a helyét. Mivel Valentin-napra készülünk, érdemes rózsa- vagy tulipáncsokrot venni, ha pedig csokiról van szó, válasszunk szív alakút.

csok

Lakásban szétszórt üzenetek

Ez a tippünk már csak azért is tetszeni fog, mert igazán költséghatékony. Nem kell hozzá más, csak egy tömb post it, egy toll és némi kreativitás. Helyezd el a romantikus, vicces vagy éppen buja feliratú cetliket a lakás különböző pontjain, hogy szerelmed a legváratlanabb pillanatokban bukkanjon rájuk. Vigyázz, az erotikus töltetű üzeneteidet olyan helyre rejtsd el, ahol csak a párod találhat rájuk.

lov

Homemade vacsora

Biztos lehetsz a sikerben, ha egy saját készítésű vacsorával várod haza a kedvesed. Ezt még úgy is le merjük írni, hogy nem ismerünk, és lehet, hogy igazi konyhai antitalentum vagy. A lényeg, hogy éreztesd a pároddal, nem sajnálsz időt és fáradságot fordítani rá – hidd el, értékelni fogja. Ha nincs bátorságod bevállalni egy többfogásos vacsorát, egy egyszerű desszerttel is meglepheted.

din

Romantikus este

Ha végképp semmi kedved és érzéked nincs a konyhában való sürgés-forgáshoz, vegyél egy finom bort, gyújts meg néhány illatgyertyát, és romantikázzatok otthon. A tökéletes hangulatért hallgassatok szerelmes dalokat, vagy ha inkább filmnézős páros vagytok, nézzetek meg egy romantikus filmet.

din1

Különleges kép

Egy kettőtökről készült képtől még nem fog hátast dobni a szerelmed, de ha egy befőttesüvegbe rakod a kedvenc közös képeteket, az üveget feltöltöd kavicsokkal vagy napraforgómaggal és egy szép szalagot kötsz rá, sokkal több eséllyel pályázhatsz a Valentin-nap hőse címért.

valentin2

Wellnesshétvége

Az ötlet megvalósításához már jobban a zsebedbe kell nyúlnod, de egy vidéken eltöltött hosszú hétvége wellnessezéssel összekötve nemcsak felejthetetlen élmény lesz, de kikapcsolódásnak sem utolsó. Ha kisebb keretből gazdálkodsz, menjetek el az egyik budapesti fürdőbe.

wel

Erotikus játék

Mikor, ha nem most? A Valentin-nap tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáljatok valami újdonságot az ágyban. Nem muszáj a szürke 50 árnyalata mentén haladni, a korbács és az ostor helyett a vicces kámaszútra dobókockát vagy akár a vetkőzős pókert is kipróbálhatjátok.

valentin1