Super Bowl LI: Hol nézheted a nagy összecsapást Budapesten

Tudod mit jelent a tackle és linebacker? Ismered Tom Brady, Aaron Rodgers vagy Jay Cutler nevét? Íme egy összeállítás azoknak, akik február 5-én éjjel alvás helyett a képernyőre tapadnak majd!

Fat Mo’s 

Igazi urbánus légkör és ínycsiklandó falatok várnak a belváros egyik legkedveltebb helyén: nézd a szezon utolsó nagy mérkőzését a számos mennyei hamburger, steak, különleges mexikói és magyar fogás társaságában!

1053 Budapest, Nyáry Pál utca 11.

Bestia

Öblítsd le a meccs okozta izgalmakat néhány korsó sörrel! A Bestia kifinomult kézműves repertoárja tökéletes kiegészítője lesz a hajnalig tartó szurkolásnak. Természetesen a fenséges ételeket sem érdemes kihagyni!

1051 Budapest, Szent István tér 9-11.

Corvin Mozi Bar & Coffee

A Corvin Mozi Bar & Coffee különleges ajánlattal várja az amerikai foci szerelmeseit: a kétezer forintos belépő fejében egy italt és egy főételt is választhatsz! Szurkolj kedvenc csapatodnak egy kellemes, hangulatos belvárosi bárban!

1081 Budapest, Corvin köz 1.

Goodbar Goodburger

A reggelig nyitva tartó konyha garantálja, hogy a Super Bowl éjszakáján semmiben sem szenvedj hiányt! Ugorj be a Goodbar Goodburgerbe, s a szurkolás közben ne mulaszd el megkóstolni a pompás hamburgereket sem!

1053 Bp, Kecskeméti u. 6.

BB’z Bar & Grill

A Gozsdu Udvar szomszédságában található stílusos étteremben hatalmas kivetítő, figyelmes kiszolgálás és csodálatos ételek várnak rád! A belépő egy pohár sört és egy adag Buffalo csirkeszárnyat is tartalmaz.

1075 Budapest, Király utca 15.