Jennifer Lawrence ismét Budapestről szólt be Trumpnak

Kedvenc Budapesten forgató hollywoodi színésznőnk, Jennifer Lawrence ismét karcos véleményt fogalmazott meg Trumppal szemben, melynek Facebook-postban adott hangot.

A legutóbb alig pár órával Trump beiktatása után fejezte ki nemtetszését Jennifer Lawrence, aki Facebook-bejegyzésében azt fejtette ki, hogy lélekben az Amerikában, a Trump ellen tüntető nőkkel van.

A színésznő Trump legutóbbi intézkedését sem hagyhatta szó nélkül, melyben elnöki rendelettel, azonnali hatállyal és meghatározatlan időre felfüggesztette hét közel-keleti ország állampolgárainak befogadását, és 120 napra felfüggesztette egyes muszlim országokból érkező menekültek beutazását az Egyesült Államokba.

„Megszakad a szívem, ha azokra az ártatlan muszlim menedékkérőkre gondolok, akik megpróbálnak a terror elől elmenekülni, hogy biztonságban tudhassák a családjukat. Amerikaiak millióval vagyunk tisztában azzal, hogy senkinek nem lenne szabad veszélyben lennie a faji hovatartozása vagy a vallása miatt. Minden ember kötelessége lenne, hogy segítsen és megvédjen minden rászorulót, nemzetiségtől függetlenül. Imádkozom, hogy a józan ész és a könyörület visszatérjen a Fehér Házba”

– írta Jennifer a Facebook-oldalán.