Szavazz a legjobb romkocsmára! – Budapest Nightlife Awards

Január 30-ig te is eldöntheted, hogy melyik Budapest legjobb romkocsmája. A Heineken Budapest Nightlife Award legjobb bár kategóriájának jelöltjeit mutatjuk be, hogy kedvet csináljunk a szavazáshoz.

Ellátó Kert

Az Ellátó Kert hamisítatlan romkocsma hangulatot biztosít a belvárosi bulinegyed szívében, azaz a kazinczy utcában. Mint az ellátó kocsma kerthelyiséggel megspékelt testvére, nyáron frissítő oázisként vonzza a hideg sörre szomjazó bringásokat és diákokat. Persze hűvösebb idő esetén sincs ok aggodalomra, mert néhány törzsvendégnek annyira a szívéhez nőtt az ellátóbeli esték varázsa, hogy amint elkezdtek csípősebbé válni a hajnalok, a hely csapatával kiegészülve kalapácsot ragadtak, és tetőt eszkábáltak a kert fölé. A konyha mexikói, a fröccs gyöngyöző, az udvar és a sátor dohányzó és kutyabarát.

Itt tudsz szavazni az Ellátó Kertre.

Füge Udvar

Lendületes, sokszínű? Romkocsma a Klauzál utcában. A Füge Udvar közepén álló hatalmas fügefa mediterrán hangulatot kölcsönöz az összejövetelekhez,baráti beszélgetésekhez.Ezen kívül találhattok egy tágas benti részt („téli füge”), pincerészt („füge pince”), játéktermet („füge play”). Havonta változó akciók, tartósan alacsony italárak, 4 pult, zene és a w35 grill bar jóvoltából burgerek, sörkorcsolyák! Add át magad a hétvégi feelingnek, akár hétköznap is…Itt minden adott!

Itt szavazhatsz a Füge Udvarra.

Doboz

Megnyitottuk Budapest első négy évszakos prémium romkocsmáját,a Dobozt 2011 nyár végén a VII. Kerületben. 960 négyzetméteren. 1460 fő befogadására alkalmas vendégtérrel. Egyedi enteriőrrel, magas kényelmi szinttel. Grill bárral, több tánctérrel, kifogásolhatatlan italkínálattal. Club house, r’nb, hip-hop, funky zenei stílussal.
Véleményformáló, nyitott, világotlátott fiataloknak és örök-fiataloknak.

Itt szavazhatsz a Dobozra.

Csendes Létterem / Csendes Társ

Kálvin tértől és az Astoriatól egy sarokra található Csendes Létterem, délelőtt kávézóként, esténként nyüzsgő bárként működő „tér” különböző életkorú és stílusú, foglalkozású emberek találkozóhelye, ahol még a törzsvendég is mindennap talál valami olyat amit addig nem vett észre. Az intenzív színes belső tér, a finomra kevert hideg – meleg prémium italok, a változatos zenei programok ideálisak fiataloknak, idősebbeknek, lányoknak, fiúknak, ismerkedni vágyóknak, egyedül, ketten, hárman, kisebb – nagyobb társaságoknak, baráti összejövetelekhez, rokonnal, anyuval, apuval, tesókkal, kollégával, főnökkel, feleséggel, férjjel, szeretővel, tulajdonképpen mindenkinek.

Itt voksolhatsz a Csendes Létteremre.

Kuplung

A Kuplung Budapest szórakozó negyedének szívében található, a király utca 46-ban. Előzőleg autószerelő műhelyként funkcionált, majd az elmúlt tizenegy év során évről-évre átalakult a kor igényeinek megfelelően, így mára professzionális koncerthelyszínné vált. A klub 2004-ben nyitotta meg kapuit, így a legöregebb romkocsmák egyikeként működik, azonban dinamikusan fejlődve, folyamatosan alkalmazkodva épül-bővül újabb egységekkel.

Itt szavazhatsz a Kuplungra.

Szimpla Kert

A Szimpla története 2001 októberében kezdődött a kertész utcai kis kávézóval, városszerte ismert pedig 2002 májusában lett az első szimpla kert megnyitásával. Mindkettő keresetlen stílusával, a rétegkultúrák iránti nyitottságával és azzal, hogy nem a közvélekedésben élő vendéglátós arcok, hanem bölcsészféle fiatalok nyitották, iskolát teremtett: „Budapest urbánus kultúrájában új fejezetet nyitott az első, Kazinczy utcai szimpla kert.” (magyar narancs, 2007. 02. 08.).

Posztmodern művelődési otthon vagyunk évi majdnem egymillió látogatóval, 200 zenei programmal, filmfesztiválokkal, kiállításokkal, ifjúsági munkával és szolgáltatásokkal, színházzal, őstermelői piaccal, bringás bolhával, jótékonykodó profillal, tehetségsegítéssel, 1400 négyzetméteren. Nyugdíjasoknak féláron.

Itt szavazhatsz a Szimpla Kertre.

Fogas Ház és Kert

A Fogas Ház és Kert napközben kulturális befogadótér, este romkocsma.

Itt szavazhatsz a Fogas Ház és Kertre.

Anker’t

Az Anker’t Budapest legnagyobb romkocsmája, amely téliesített kerthelyiségében az elektronikus zene szeretői mellett várja a kiállítások, divatbemutatók, előadások, koncertek, állandó és egyszeri különleges esték szerelmeseit a hét szinte minden napján. „Legyél a részünk.”

Itt tudsz szavazni az Anker’t-re.

Instant

Az Instant két – erdővé varázsolt – bérházból áll, ahol minden meteorológiai pillanatban és napszakban megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb helyet. 26 szoba, 7 bárpult, 2 udvar, 7 zenei helyszín, folyamatos zene-bona és egy óriási, az egész térre kiterjedő lélegzetelállító installáció forr leírhatatlan egésszé az állandó bábeli rengetegben. Minden nap program van, és mindig ingyenes!

Itt szavazhatsz az Instantra.