Tibi atyától Erzsébet fenevadováig, íme a net legnagyobb észosztói

Fiktív közszereplők, de akár állatok köré óriási rajongótábor alakulhat ki. Hogy mi hívja őket életre? A társadalom görbe tükre, az igény, hogy fricskát mutassunk a „hivatalosnak”. Amellett, hogy őrülten viccesek, elgondolkodtatóak is ezek a mémgenerátorok! Valamint az is, hogy ötből kettő macska. 

Chuck Norris

A legendás amerikai karatebajnok és színész alakja köré az elmúlt években egész mémgyár alakult. Chuck Norris az, aki elszámolt végtelenig. Kétszer. Akinek nincs szüksége órára, mert ő dönti el, mennyi az idő. A legerősebb, a legyőzhetetlen, akit senki és semmi nem állíthat meg. Számára nincsenek korlátok: se fizikai, se időbeli, semmilyen! Veled ellentétben.

Szoci nyugdíjas

Avagy Kádár alatt bezzeg rend volt! Aktuálpolitika és közélet – egy szocialista nyugdíjas szemszögéből, tehát jó adag „bezzeg a régi szép időkben”.

Tibi atya

Amennyiben Tibi atya egy fiktív, humbákföldi lecsúszott pap, aki nem veti meg az alkoholt, aki görbe tükröt tart a társadalomnak. Tibi atya több mint 1 millió Facebook-követővel rendelkezik! Elég nihilista szemlélettel rendelkezik – a lényeg, hogy igyál! Nagy biznisz épült fel mára Tibi atya köré: különböző termékeket is vásárolhatnak nyájának tagjai, sőt, már „saját” kocsmákat is üzemeltet. A pásztor nagy businessman.

Erzsébet Fenevadova

A szupersztár! Erzsébet Fenevadova az igazi példakép, az ultimate életvezetési tanácsadó, divatmodell és közszereplő. Remélhetőleg hamarosan elnökasszony lesz hisz igájába hajtotta az emberiséget, akik tonhallal várják és epekedve hallgatják bölcs szavait.

Grumpy Cat

Talán nem túlzok, ha azt mondom, minden idők legtöbb mémjét generálta a morcos macska, aki mindent és mindenkit gyűlöl a világon. Ugye milyen optimista vagy hozzá képest?