Zene füleinknek – 5 szupersztár, akik fellépnek idén Budapesten

Bár a fesztiválszezonra és a hűsítő vodkaszódázásokra még egy picit várni kell, néhány sztárról már most tudható, hogy idén fellépnek a fővárosunkban. Összegyűjtöttük azt az 5 nevet, akik a legjobban lázba hoztak minket.

Depeche Mode

2017-es Global Spirit turnéjuk egyik állomásaként Budapestre látogat a legendás brit banda, a Depeche Mode. Az együttes a vadonatúj, Spirit című albumukat fogják promotálni, mely ebben a pillanatban még nem is kapható. A fiúk a Budapest Arénában, május 22-én lépnek fel. Jegyeket itt vásárolhatsz.

Bruno Mars

A hawaii-i születésű Bruno Mars a funky és RnB legyőzhetetlen királya. 24K Magic című korongja november közepén jelent meg, és egyből az eladási listák élén landolt. Mars idén már másodjára lép fel nálunk: május 30-án, a Budapest Arénában fogja szórakoztatni a közönségét.  Jegyekért kattints ide.

Linkin Park

Fennállása óta először lép magyar földre a 20 éve alakult banda. Az alternatív rockot játszó Linkin Park nem akárhol lép fel: a 25. VOLT fesztivál nyitóprodukciója lesz, június 27-én Sopronban. Jegyeket itt vásárolhatsz.

Robbie Williams

Robbie Williams sem szűz, mármint ami a magyarországi fellépéseket illeti (de természetesen semmilyen más értelemben nem lehet szűznek nevezni a pop fenegyerekét). Robbie 2015-ös Szigetes fellépése után idén augusztus 23-án, a Groupama Arenában áll a színpadra. Jegyeket itt tudsz vásárolni.

John Newman

A brit slágerlisták visszatérő szereplőjét, John Newmant elsők között jelentették be a 2017-es Strand Fesztivál fellépői közül. Az augusztus 23. és 26. között megrendezett Balaton-parti fesztivál az idei nyár egyik legizgalmasabb programja lesz. Jegyekért katt ide.