7 sorozat, ami a tévé elé fog szögezni 2017-ben

Sorozatfüggővé könnyű válni, és te is addiktívvá válhatsz, ha elolvasod a cikkünket. Összegyűjtöttünk 7 sorozatot, van köztük vadi új, csodálatos és még csodálatosabb, melyeket idén egész biztosan a képernyők elé fog tapasztani, és neked is jó szívvel ajánljuk.

Conviction – Ítélet

Hayes Morrison, a volt elnök lázadó lánya kokainbirtoklásért börtönbe kerülne, de az államügyésztől lehetőséget kap, hogy helyette inkább a város ítélőszékének vezetője legyen. A csoport az elítéltek ügyeit vizsgálja felül. Hayes elsőként Odell Dwyer ügyét nézi át, akit lehet, hogy ártatlanul ítéltek el Anna Ramos meggyilkolása miatt.

Doubt

Egy jogi dráma is fel tudja ébreszteni bennünk a sorozatfüggőt. A főszerepben egy szexi és okos védőügyvéd tündököl, aki beleesik az egyik ügyfelébe, egy tiszta szívű, szupercuki gyerekorvosba, az egyetlen szépséghibája, hogy egy több évtizeddel korábban történt gyilkosság gyanúsítottja. A kérdés egyszerű: karrier vagy szerelem?

Emerald City

Egy újabb fantasysorozat, mely Óz világába repít el minket, és olyannyira megpörget minket benne, hogy alig várjuk, hogy még többet kaphassunk belőle. Ezúttal Dorothy Kansasból repül a meseországba. Az eredetinél jóval sötétebb hangulatra, és lenyűgöző látványvilágra biztosan számíthatunk.

The Exorcist

Az eredeti ördögűző napjainkba helyezett újragondolása, egy szerializált pszichothriller, melyben két teljesen különböző ember néz szembe egy család problémájával, és egy démoni megszállás által a legsötétebb gonosszal.

Star

Az Empire zenegyárosokról szóló sorozata konkurenciára talált. A Star Atlantában játszódik, és különleges szemszögből mutatja be a zenebizniszt. A sztori középpontjában három nő áll, akik be akarnak törni az iparba, és ki-ki a maga módján keményen meg is harcol érte.

Tabu

Az angolok a kosztümös, legalább 100 évvel korábban játszódó történetekben remekelnek legjobban. A Tabu egy 8 részes minisorozat, mely egy Kelet-Indiai Társasággal szembeszálló kalandorról szól, aki 10 évnyi afrikai tartózkodás után, dühöngve tér vissza Londonba. Az apjától tizennégy rejtélyes gyémántot örökölt, melyek az Amerika és Anglia között zajló veszélyes játszmákban töltenek be kulcsszerepet. Az első rész karácsonykor vetítették le Angliában.

Stranger Things

A sorozat egy a valóságban nem létező amerikai kisvárosban, az indianai Hawkinsban játszódik 1983 novemberében. A város nyugalmát a 12 éves Will Byers eltűnése zavarja meg, amit további megmagyarázhatatlan események követnek. A fiú megtalálására barátai (Mike, Dustin, Lucas), családja, valamint a helyi seriff is önállóan tesznek kísérletet. A sikeres első évad után az év közepén érkezik a 2. adag.