Modern környezetben várja a kikapcsolódni vágyókat Esztergom élményfürdője

Az Aquasziget népszerű wellness és élményfürdő Esztergomban, a Duna-partján vár benneteket. Ez a modern fürdőkomplexum tökéletes helyszín a kikapcsolódásra és a családi szórakozásra, különleges szolgáltatásaival és lenyűgöző környezetével.

Fotó: Aquasziget Esztergom

Az Aquasziget épülete 2005-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is nagy népszerűségnek örvend a helyiek és a turisták körében. Az épület modern és esztétikus kialakítása, valamint a Duna közelsége különleges atmoszférát teremt a látogatóknak. A fürdőkomplexum 6 beltéri és 5 kültéri medencét kínál összesen 1700 négyzetméternyi vízfelülettel, így az év bármely időszakában remek választás a pihenésre vágyóknak.

Az Aquasziget beltéri lehetőségei

A fürdő egyik legnagyobb vonzereje az élményfürdőrészleg, ahol számos izgalom várja a látogatókat. Az 5-féle csúszda, a vadvízi sodrófolyó és a hullámmedence felejthetetlen élményt nyújtanak minden korosztálynak. A kisebbek számára külön gyermekmedencék és játszóterek állnak rendelkezésre, ahol biztonságos környezetben élvezhetik a vizet és a játékokat.

Fotó: Aquasziget Esztergom

A wellnessrészleg is kiemelkedő, hiszen 4-féle szauna, gőzkabinok, pezsgőfürdők és egy törökfürdő segít a teljes kikapcsolódásban. A szaunavilág különösen lenyűgöző, mivel finn, infra- és bioszaunák közül is választhatnak a fürdőzők.

Aktív kikapcsolódás és egyéb programok

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek az Aquasziget fitneszterme és sportlétesítményei kínálnak változatos lehetőségeket. A korszerű edzőterem jól felszerelt, és a vendégek személyi edzők segítségével edzhetnek, továbbá aerobik- és jógaórákon is részt vehetnek, így ötvözve a testmozgást a relaxációval.

blank
Fotó: Aquasziget Esztergom

Az Aquasziget nagyszerű eseményeknek és rendezvényeknek is helyet ad. Gyakran szerveznek családi napokat, sporteseményeket és tematikus esteket, amelyek még több élményt kínálnak a látogatóknak.

blank
Fotó: Aquasziget Esztergom

Mindezeken túl a fürdő étterme és kávézója változatos étel- és italkínálattal várja a vendégeket. A helyi specialitások mellett nemzetközi ételek is szerepelnek az étlapon, így mindenki talál majd kedvére való fogást. Az étterem és a bár mellett júniusban pizzéria nyílt a strand területén, ahol 5-féle pizzával, üdítőkkel és energiaitalokkal pótolhatják a strandolók az elvesztett kalóriákat.

Az esztergomi Aquasziget egy valódi oázis a Duna-parton, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára leginkább megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. További információk IDE kattintva!

Nagyszerű programokkal vár Esztergom az idei évben is: