Filmet készítenek Róbert Gidáról, és nem fogod elhinni, ki fogja alakítani

Mielőtt még azt hinnéd, hogy Micimackó sem maradhat ki az élőfilmes feldolgozásról, eláruljuk, hogy szerencsére tévedsz. Mindössze  mackó gazdájáról, Róbert Gida életéről fognak filmet készíteni, aki a valóságban kedvenc kóccal tömött mackónk megalkotójának, A. A. Milnének a fia.

Ewan McGregorral tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a produkcióban McGregor a Micimackóból megismert kisfiúból lett felnőtt üzletembert alakítja, aki közben elfelejtette gyermekkora gazdag fantáziavilágát és már csak a munkájának megszállottja.

A Christopher Robin (Róbert Gida) forgatókönyvét A számolás joga című Oscar-jelölt filmet jegyző Allison Schroeder írja, a könyvön Alex Ross Perry és Tom McCarthy is dolgozik.

A Disney már számos filmet, filmsorozatot, valamint animációs filmet szentelt A. A. Milne klasszikus Micimackó-regényeinek.

McGregort legutóbb Danny Boyle kultfilmjének folytatásában, a Trainspotting 2. című filmben és A szépség és a szörnyeteg című Disney-játékfilmben láthatták a nézők. A Fargo című tévésorozat április 19-én kezdődött harmadik évadában pedig a tűz és víz ikerpárt, Emmit és Ray Stussyt játssza.

MTI