Tom Hardy a valóságban is félelmetes fazon – ezúttal tolvajvadásznak csapott fel

A legenda, A visszatérő és a Mad Max sztárja, Tom Hardy nem csak a filmeken nehézfiú, a való életben sem szívesen futnánk vele össze egy sötét sikátorban. A színész tegnap Londonban mászkálva észrevett két férfit, akik el akarnak lopni egy motort. A tolvajokkal ennél rosszabbul nem is járhattak volna: Mr. Hardy üldözőbe vette őket, a sztori vége pedig egy törött láb lett. És gondolhatod, hogy nem Tomé. 

Ahogy Tom a nyugalmasnak induló londoni sétája alkalmával megpillantotta a két tolvajt, akik egy robogót akartak elkötni, egyből utánuk iramodott, hogy móresre tanítsa őket, írja a brit bulvárlap, a The Sun. A két gazfickót eléggé meglephette, hogy egy sztár vette üldözőbe őket, ezért a mocival sikerült belehajtaniuk egy Mercedezbe.

A karambol – forrás: The Sun

Az ütközés után az egyik tolvaj a földön is maradt, a másik azonban továbbiramodott, és egy kerítésen átugorva menekült tovább. Természetesen Tom Hardy sem teketóriázott sokat: utánairamodott, utolérte, aztán egyből le is terítette a földre, majd megnézte a férfi zsebeit, hogy van-e nála fegyver.

Az üldözés útvonala – forrás: The Sun

Amikor az egyik járókelő megkérdezte, mégis mit csinál, csak annyit mondott:

„A kis sz.rházi ellopott, valamit,  eltörte a lábát, én pedig elkaptam.”

Elég egyszerű helyzet, nem?